Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Ελληνίδα: Μητέρα συνελήφθη για 7η φορά για κλοπές των παι διών της! έχουν κάνει… επάγγελμα τις κλοπές!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Κάθε τρεις και λίγο συλλαμβάνεται μια Ελληνίδα μητέρα στην πόλη της Άρτας, επειδή τα ανήλικα παιδιά της ηλικίας 8 ως 12 χρόνων έχουν κάνει… επάγγελμα τις κλοπές! Μάλιστα, βρέθηκε με χειροπέδες για έβδομη φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών!

Ένα από τα ανήλικα τρύπωσε μέσα σε έναν εργασιακό χώρο και άρπαξε ένα πορτοφόλι με χρήματα, αλλά λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και το πορτοφόλι αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του με ακέραιο το περιεχόμενό του. Ο μικρός συνελήφθη και αμέσως μετά αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες και στη μητέρα του, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Στις 10 Οκτωβρίου, η γυναίκα είχε συλληφθεί ξανά όταν δύο από τα παιδιά της ηλικίας 9 και 12 χρόνων ξάφρισαν 270 ευρώ από έναν ηλικιωμένο, αλλά εντοπίστηκαν αμέσως από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθησαν στην Ασφάλεια. Φυσικά, κάθε φορά μετά την απολογία της η μητέρα αφήνεται ελεύθερη και τα πιτσιρίκια της συνεχίζουν τις κλοπές!

Ανήλικοι διέρρηξαν επιχειρήσεις στην Καλαμάτα

Δικογραφία για κλοπή σχημάτισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε βάρος τριών ανήλικων Ελλήνων που διέπραξαν κλοπές σε δύο επιχειρήσεις στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του ομώνυμου Δήμου, στις 22 Οκτωβρίου και στις 5 Νοεμβρίου. Στην δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας περιλαμβάνονται οι γονείς τους, μια 28χρονη και ένας 43χρονος, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου