Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

AirHostess71 Σκάνδαλο στην British Airways: Αεροσυνοδός προσφέρει τις «υπηρεσίες» ακόμα και εν ώρα πτήσης Συνάντηση με 50 λίρες ΦΩΤΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σάλος έχει ξεσπάσει στους κόλπους της αεροπορικής εταιρίας British Airways  καθώς αεροσυνοδός φέρεται να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες επί πληρωμή σε επιβάτες  ακόμη και κατά τη διάρκειας της πτήσης. 

Η διοίκηση της αεροπορικής εταιρίας έχει διατάξει εσωτερική έρευνα για τον εντοπισμό της αεροσυνοδού-call girl, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο όλο αυτό να πρόκειται για φάρσα.

Η αεροσυνοδός πιστεύεται ότι προσελκύει πελάτες με «πικάντικα» πλάνα της στολής της κατά τη διάρκεια πτήσεων, τα οποία στη συνέχεια ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής διικτύωσης. Υπάρχει ακόμα η υποψία πως πουλάει τα εσώρουχά της διαδικτυακά και προσφέρει «εν πτήσει ψυχαγωγία για ενήλικες» σε όποιον είναι πρόθυμος να πληρώσει.

Ένα πλάνο δείχνει την αεροσυνοδό να σηκώνει τη φούστα της στο μαγειρείο, ενώ σε ένα άλλο ποζάρει στις τουαλέτες φορώντας μόνο καλσόν, με τη λεζάντα: «Όχι εσώρουχα τις Κυριακές.»

Συνάντηση με 50 λίρες

Χρησιμοποιώντας το όνομα AirHostess71 στο blog της, η αεροσυνοδός ξεκαθαρίζει: «Θα χρειαστεί να πληρώσετε μια αμοιβή 50 λιρών για να με συναντήσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με την αιτούμενη συνάντηση και δεν είναι διαπραγματεύσιμες. Αν έχω κλείσει ένα ξενοδοχείο για δουλειά, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί εκεί (Λονδίνο).»

«Αν ποτέ θελήσετε ψυχαγωγία ενηλίκων στο αεροσκάφος, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μου δώσετε ένα χρηματικό ποσό και θα απολαύσετε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία της επιλογής σας.»

«Δύσκολοι καιροί για αεροσυνοδούς»

Ένας υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας είπε στην αγγλική εφημερίδα Sun: «Προφανώς και εκπορνεύεται, ενισχύοντας τη δουλειά της με φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στα αεροπλάνα της ΒΑ. Φοράει τη στολή της αεροπορικής εταιρείας και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι αεροσυνοδός. Είναι συγκλονιστική παράλειψη καθήκοντος και όχι η εικόνα που η εταιρεία θα ήθελε να έχει το πλήρωμά της.»

Ένα άλλο μέλος του πληρώματος έδειξε κατανόηση, επισημαίνοντας ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για τους ανθρώπους στην αεροπορική βιομηχανία, πολλοί από τους οποίους υπέστησαν περικοπές αμοιβών εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού. Ωστόσο, προειδοποίησε ότι η αεροσυνοδός «θέτει τον εαυτό της σε μεγάλο κίνδυνο», διαφημίζοντας τις υπηρεσίες της με αυτόν τον τρόπο.

Ένας εκπρόσωπος της British Airways δήλωσε: «Αναμένουμε το υψηλότερο επίπεδο συμπεριφοράς από όλους τους συναδέλφους μας ανά πάσα στιγμή και διερευνούμε τους ισχυρισμούς.»

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, οι λογαριασμοί της αεροσυνοδού και των υπηρεσιών της σε twitter, Instagram και Onlyfans έχουν διαγραφεί.

Πηγή ➤


1 σχόλιο: