Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Κούρδισσες ανατινάζουν εκσκαφέα του τουρκικού στρατού ! ! Οι Κούρδοι εκπαιδεύουν δίχως σταματημό νέα στρατεύματα (βίντεο)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Κούρδισσες αντάρτισσες κατέστρεψαν με αντιαρματική ρουκέτα εκσκαφέα του τουρκικού μηχανικού, κατά τη διάρκεια κατασκευής οχυρωματικών έργων του τουρκικού στρατού.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου και οι Κούρδοι ανάρτησαν βίντεο από την επιχείριση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την κουρδική ενημέρωση, οι Τούρκοι κατασκεύαζαν φυλάκιο στο έδαφος του ιρακινού Κουρδιστάν, στο βόρειο Ιράκ.

Συγκεκριμένα, οι τουρκικές εργασίες γίνονται στην περιοχή Χαφτανίν, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.

Η Τουρκία έχει εισβάλει στο βόρειο Ιράκ – ιρακινό Κουρδιστάν με το πρόσχημα ότι απειλείται η εθνική της ασφάλεια από τους αντάρτες του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK).

Το PKK έχει στρατόπεδα και βάσεις στα βουνά του ιρακινού Κουρδιστάν, στα οποία καταφεύγουν οι Κούρδοι αντάρτες όταν καταδιώκονται από την Τουρκία.

Η τουρκική εισβολή στο ιρακινοκουρδικό έδαφος έχει καταγγελθεί ως παράνομη από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση του Ιράκ.

Δυστυχώς, η δεξιά κυβέρνηση των Μπαρζανίδων στο ιρακινό Κουρδιστάν κατηγορείται ότι συνεργάζεται με τους Τούρκους ενάντια στους σοσιαλιστές πατριώτες Κούρδους αντάρτες.

Όπως θα δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, η Κούρδισσα επιλέγει να χτυπήσει το μηχάνημα και όχι τους Τούρκους στρατιώτες που στέκονται ακριβώς δίπλα.

Μία ακόμη απόδειξη ότι το κουρδικό αντάρτικο διακρίνεται από πολεμικό ήθος.

Μόλις η ρουκέτα (κόκκινη κουκίδα) χτυπήσει τον εκσκαφέα κι αυτός ανατινάζεται, στα δεξιά της οθόνης θα δείτε τους Τούρκους στρατιώτες να τρέχουν να καλυφθούν.


Οι Κούρδοι (SDF) εκπαιδεύουν δίχως σταματημό νέα στρατεύματα στη Συρία (βίντεο)


Οι Κούρδοι της Συρίας, που έχουν ανακηρύξει μαζί με Άραβες και Ασσύριους συμπατριώτες τους την Ομοσπονδιακή Δημοκρατική Επικράτεια της Βόρειας Συρίας, που εκτείνεται στα εδάφη ανατολικά του ποταμού Ευφράτη και υποστηρίζεται από τον Διεθνή Συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ, συνεχίζουν να εκπαιδεύουν στρατεύματα.

Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), η σύμμαχος δύναμη της Δύσης επί του πεδίου που νίκησε το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία, είναι ο στρατός της δημοκρατικής επικράτειας ανατολικά του Ευφράτη.

Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) εκπαιδεύουν στρατεύματα διότι αντιμετωπίζουν δύο θανάσιμους κινδύνους:

α) Την τουρκική απειλή, που έχει σχέδια να προχωρήσει την εισβολή της στη Συρία πιο βαθιά, εάν της δοθεί η ευκαιρία και β) το υποστηριζόμενο από τη Ρωσία και το Ιράν καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ, ο οποίος επιδιώκει να αποκαταστήσει την τυραννίδα του σε όλη την επικράτεια της χώρας του.

Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) δεν επιδιώκουν τον διαμελισμό της Συρίας, αλλά τη μετατροπή της σε ομόσπονδη δημοκρατία. Για αυτό και στα εδάφη που ελέγχουν εκπαιδεύουν τον πληθυσμό στις δημοκρατικές διαδικασίες και υποστηρίζουν ένθερμα τη χειραφέτηση των γυναικών.

Δείτε βίντεο Νοεμβρίου από τις πρόσφατες ορκωμοσίες νέων στρατιωτών των SDF και πλάνα από την εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων:


Πηγή ➤ https://www.tribune.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου