Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Τρεις ημέρες καραντίνα για αυτούς που επιστρέφουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό από 18 Δεκεμβρίου μέχρι 7 Ιανουαρίου

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Αυτό ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας  - Θα ισχύει  από 18 Δεκεμβρίου μέχρι 7 Ιανουαρίου
Η καραντίνα για όσους έρχονται από το εξωτερικό στην Ελλάδα, από 18 Δεκεμβρίου μέχρι 7 Ιανουαρίου, περιορίζεται στις τρεις ημέρες.

«Η υποχρεωτική προληπτική καραντίνα για όσους ταξιδεύουν από χώρες του εξωτερικού προς την Ελλάδα και εισέρχονται στη χώρα από 18 Δεκεμβρίου 2020 έως 7 Ιανουαρίου 2021 περιορίζεται, από τις 10 που είχε εξαγγελθεί, στις 3 ημέρες», ανέφερε συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
 

Ανοίγουν οι εκκλησίες ανήμερα Χριστουγέννων και Φώτων - Δείτε με ποιες προϋποθέσεις - Με διευρυμένο ωράριο η λειτουργία κοιμμωτηρίων και βιβλιοπωλείων, αλλά με αυστηρά υγειονομικά μέτρα και περιορισμούς πελατών - Διατηρούνται τα sms, τι αλλάζει στην απαγόρευση κυκλοφορίας
Τα μέτρα που θα ισχύσουν εν όψει των εορτών παρουσιάζονται αυτή την ώρα από την κυβέρνηση. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μαζί με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, θα ανακοινώσουν ποια καταστήματα και με ποιο τρόπο θα λειτουργήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, το λιανεμπόριο θα ανοίξει με τη μέθοδο του «click away» από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και μέχρι την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου.
 Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου