Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Κλειστοί 24 σταθμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού Λίγο μετά τις 12, με εντολή της ΕΛΑΣ έκλεισαν και άλλοι σταθμοί του Μετρό ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Στο πλαίσιο των μέτρων της Αστυνομίας για την επέτειο  Γρηγορόπουλου - Κλειστοί σταθμοί και στο Τραμ
Κλειστοί είναι από τις 8 το πρωί, οι σταθμοί "Ομόνοια", "Πανεπιστήμιο", "Σύνταγμα", "Ακρόπολη", "Μοναστηράκι", "Βικτώρια" και "Σεπόλια" στις γραμμές 1,2 και 3 του Μετρό, με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω της 12ης επετείου  του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Παράλληλα, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. έκλεισαν στις 11π.μ. και οι σταθμοί του μετρό "Αττική", "Ευαγγελισμός" και "Μ. Μουσικής".

Λίγο μετά τις 12, με εντολή της ΕΛΑΣ έκλεισαν και άλλοι σταθμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού και συγκεκριμένα οι: Πανόρμου, Αμπελόκηποι, Συγγρού_Φιξ, Ν. Κόσμος, Δάφνη, Αιγάλεω, Ελαιώνας, Κεραμεικός, Μεταξουργείο στις γραμμές 2 και 3.

Επίσης, με την ίδια εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας έκλεισαν και οι σταθμοί Κ.Πατήσια, Αγ. Νικόλαος, Θησείο, Πετράλωνα και Καλλιθέα της γραμμής 1.

Οι συρμοί διέρχονται από τους σταθμούς, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούνται στάσεις.

Κλειστοί σταθμοί και στο Τραμ

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας διεκόπησαν και τα δρομολόγια του Τραμ από τη στάση "Αιγαίο" στη Ν. Σμύρνη έως το "Σύνταγμα". Η κίνηση του Τραμ γίνεται από τη "Βούλα" έως τη στάση "Αιγαίο".

Θυμίζεται πως χθες, δημοσιεύθηκε η απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας για την απαγόρευση των συναθροίσεων κατά την επέτειο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στις 6 Δεκεμβρίου. Η απόφαση έχει ισχύ από τα ξημερώματα έως τα μεσάνυχτα σήμερα.
Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου