Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ πρόσφεραν 4.660 βασιλόπιτες στο προσωπικό των νοσοκομείων Ευαγγελισμός, Σωτηρία, Αττικόν και Θριάσιο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ και η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνηςπρόσφεραν χθες και προχθές4660 βασιλόπιτες στο προσωπικό των νοσοκομείων Ευαγγελισμός, Σωτηρία, Αττικόν και Θριάσιο, ως ένδειξη ελάχιστης αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για το έργο που επιτελούν  και με την ευχή το 2021 να είναι καλύτερο για όλους. Με την κίνηση αυτή, επιθυμία ήταν να ευχαριστήσουν τα νοσοκομεία της Αττικής όχι μόνο για τον υπεράνθρωπο αγώνα στην πρώτη γραμμή κατά του Covid-19 αλλά και για την καθημερινή τους προσφορά σε  όλους εμάς και τις οικογένειές μας.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε ως εξής:

Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου,1750 βασιλόπιτες παραδόθηκαν από φορτηγό της εταιρείας στο νοσοκομείο Αττικόν και διανεμήθηκαν στο σύνολο του προσωπικού του. Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου2050 βασιλόπιτες παραδόθηκαν στο νοσοκομείο Σωτηρία και διανεμήθηκαν στο σύνολο του προσωπικού του. Στη συνέχεια τα φορτηγά της εταιρείας μετέβησανστο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου παραδόθηκαν 600 συνολικά βασιλόπιτεςστο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των κλινικών και των μονάδων Covid 19 του νοσοκομείου. Το δρομολόγιο των φορτηγών ΒΕΝΕΤΗ ολοκληρώθηκε χθες με την επίσκεψη στο νοσοκομείο Θριάσιο όπου παραδόθηκαν260 βασιλόπιτες για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές  που εργάζονται στις κλινικές και Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Covid-19  του νοσοκομείου.

Οι βασιλόπιτες παραδόθηκαν στους υπεύθυνους των νοσοκομείων από τους ποδοσφαριστές  της ΠΑΕ ΑπόλλωνΣμύρνης που ένωσαν τις δυνάμεις τους με την εταιρεία ΒΕΝΕΤΗσε αυτή την ελάχιστη προσφορά προς τους αφανείς ήρωες του δημόσιου υγειονομικού συστήματος.


ΠΑΕ Απολλών Σμύρνης κατα τη φόρτωση του φορτηγούΠροσωπικό του νοσοκομείου ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ με αντιπροσωπεια παικ΄των της ΠΑΕ Απολλων Σμύρνης

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου