Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Συνελήφθη 29χρονος Πακιστανός που βί..... - Την απειλούσε να μη μιλήσει της κόλλησε το μαχαίρι στον ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Την είχε βι άσει τον Σεπτέμβριο του 2019 και τον περασμένο Άυγουστο της κόλλησε το μαχαίρι στον λαιμό και την εξανάγκασε εκ νέου σε γεν ετήσιες πράξεις

Χειροπέδες σε έναν 29χρονο Πακιστανό που τους τελευταιους μήνες ασε λγούσε σε βάρος μιας 17χρονης στην Αθήνα πέρασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανη λίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Ο Πακιστανός βι αστής, σύμφωνα με την καταγγελία της αν ήλικης, στις 23 του περασμένου Αυγούστου, κοντά στην πλατεία Αττικής, κυνήγησε το κοριτσάκι, της κόλλησε το μαχαίρι στον λαιμό και την εξανάγκασε σε γεν ετήσιες πράξεις.

Όπως είπε η μικρή στους αστυνομικούς, ο αλλοδαπός την είχε βί άσει και πάλι τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ την πίεζε με απειλές να μην μιλήσει και να ενδίδει στις αρρωστημένες επιθυμίες του.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων κατάφεραν μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων να εντοπίσουν στη Νίκαια και να συλλάβουν τον Πακιστανό και να τον οδηγήσουν στον Εισαγγελέα και απο εκει στον 13ο Τακτικό Ανακριτή. Μετά την απολογία του ο 29χρονος βι αστής προφυλακίστηκε.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου