Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Μοίρες: θλίψη στο τελευταίο αντίο στην 38χρονη αστυνομικό και τη κόρη της το "ύστατο χαίρε" στην Όλγα Φραγκιαδάκη βιντεο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Μητέρα και κόρη χάθηκαν με τραγικό τρόπο στο τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της Τρίτης που συγκλόνισε ολόκληρη την Κρήτη - Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου
Οδύνη και σπαραγμός επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης στις Μοίρες όπου συγγενείς και φίλοι απηύθυναν το "ύστατο χαίρε" στην 37χρονη αστυνομικό Όλγα Φραγκιαδάκη και την τρίχρονη κορούλα της, Στέλλα.

Μητέρα και κόρη χάθηκαν με τραγικό τρόπο στο τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της Τρίτης που συγκλόνισε ολόκληρη την Κρήτη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στις 4:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ραφαήλ, ενώ οι σοροί μητέρας και κόρης βρίσκονταν στο σπίτι της οικογένειας για το "τελευταίο αντίο".

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τρομακτικό τροχαίο σε μικρή μόλις απόσταση από το σπίτι της οικογένειας.

Τραγική διάσταση αποτελεί το γεγονός ότι ο πρώτος που επικοινώνησε με το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού για να αναφέρει το τροχαίο ήταν ο σύζυγος ειδικός φρουρός της αδικοχαμένης αστυνομικού.



Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου