Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις στο χώρο του αθλητισμού. Αυτή τη φορά στον χώρο της ελληνορωμαϊκής πάλης. Προπονητής 47 ετών με 12 χρ ονη

https://www.police-voice.com/




Police-Voice blog ➤

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για σεξουαλική βία στο χώρο του αθλητισμού. Αυτή τη φορά στον χώρο της ελληνορωμαϊκής πάλης. Προπονητής 47 ετών καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση για αποπλάνηση 12χρονης κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια πριν απο 4 χρόνια και μέχρι σήμερα παραμένει στη φυλακή.

Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού έφθασε στο σημείο να κάνει τον ντεντέκτιβ για να καταλάβει τι συνέβαινε μεταξύ κόρης και προπονητή. Τότε πήγε και μίλησε στον προπονητή κι όταν του ζήτησε να μείνει μακριά εκείνος, όπως λέει, απάντησε: «κάνεις κακό στο παιδί σου, άφησε την ελεύθερη».

Όπως λέει μιλώντας στην ΕΡΤ η συνήγορος της οικογένειας Ειρήνη Μαρουπα, “η μητέρα προσπάθησε να σώσει το παιδί της, αυτός δεν το έκανε και ακολούθησε η καταγγελία».

Μετά από γυναικολογικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το αν ήλικο κορίτσι είχε ολοκληρωμένες σχέσεις και η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Οι γονείς μέσω επιστολής που έστειλαν αποκλειστικά στην ΕΡΤ περιγράφουν την αποπ λάνηση της κόρης τους, τονίζοντας:

«Ο προπονητής της εκμεταλλεύτηκε τον παιδικό της ενθουσιασμό και μετέτρεψε την ανάγκη της για αποδοχή, σε σε ξου αλική πράξη. 12 ετών ήταν ακόμα παι δί, δεν είχε την ωριμότητα να αποφασίσει τι είναι ωφέλιμο γι’ αυτήν. Αυτή η δια στροφή με την δικαιολογία «τα ήθελε, η αν ήλ ικη» πρέπει να ξεριζωθεί από την ελληνική κοινωνία».

Ιδιόχειρο γράμμα της 12χ ρονης προς τον προπονητή της, ήταν ένα από τα στοιχεία που κατατέθηκε στο δικαστήριο. Η δικηγόρος της οικογένειας επισημαίνει ότι παράγοντες της ομοσπονδίας είχαν ενημερωθεί από τον τότε υπεύθυνο διαιτησίας για τη συμπεριφορά του προπονητή από το 2012 και δεν τον είχαν απομακρύνει.

Στην επιστολή που έστειλαν οι γονείς στην ΕΡΤ προτρέπουν και άλλους γονείς να μιλήσουν.

Προκλητική ομολογία πρώην προπονητή: «Δεν ήταν βι ασμός ήταν σχέση»

Πριν από 9 χρόνια ο προπονητής που απο πλάνησε την 11χ ρονη τότε αθλήτρια της ιστιοπλοίας, αποφάσισε να εργαστεί ως προπονητής για κάποια χρόνια στον τόπο καταγωγής του. Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις οι πρώην συνεργάτες του δηλώνουν συγκλονισμένοι.

Ο ποινικός κώδικας ορίζει πως απαγορεύεται η συνεύρεση με παιδιά κάτω από 15 χρονών.

‘Αννα Βερούλη: «Μιλήστε, μη φοβάστε»

Η Άννα Βερούλη, πρωταθλήτρια ακοντισμού, μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε λόγο για επαίσχυντα γεγονότα που δυστυχώς συμβαίνουν κι όχι μόνο στον χώρο του αθλητισμού.

Όλοι εμείς που μπορεί να ξέρουμε κάποια πράγματα ή που μπορεί να ΄χουμε δει κάποια πράγματα, πρέπει να σπάσουμε το κουκούλι αυτό της σιωπής γιατί όταν σιωπούμε εμείς μας κάνει συνένοχος σε αυτό το έγκλημα», τόνισε.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου