Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Το air condition σκότωσε 27χρονη Ρομά μητέρα 3 παιδιών – Στη ΜΕΘ με εγκαύματα ο γιος της

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Τραγωδία στο Ζεφύρι  
Θρήνος για την οικογενειακή τραγωδία στο Ζεφύρι!

Μια 27χρονη μητέρα 3 παιδιών κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της όταν σημειώθηκε έκρηξη στο air condition, ενώ ο 12χρονος γιος της χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Η οικογένεια Ρομά κομόταν στο βράδυ στο διαμέρισμά της στο Ζεφύρι όταν σύμφωνα με όσα είπε ο σύζυγός της, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος από το air condition. Το ζευγάρι σηκώθηκε να ελέγξει και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ακολούθησε έκρηξη και το σπίτι γέμισε καπνό. Ο καναπές στο σαλόνι όπου κοιμόταν ο 12χρονος τυλίχθηκε στις φλόγες και η φωτιά επεκτάθηκε στο δωμάτιο.

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας περιέγραψαν στο tvstar.gr την αγωνιώδη προσπάθεια του συζύγου να σώσει την γυναίκα του και τα παιδιά του, καθώς η πόρτα ασφαλείας και τα ηλεκτρικά παράθυρα δεν άνοιγαν.

Στη ΜΕΘ ο 12χρονος

Ο πατέρας κατάφερε τελικά να βγάλει έξω τα παιδιά του τα οποία νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, με τον 12χρονο να φέρει εγκαύματα γ’ βαθμού. Το παιδί νοσηλεύεται σε ΜΕΘ και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

Δυστυχώς, ο πατέρας δεν κατάφερε να σώσει τη σύζυγό του. Η 27χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της, ενώ φέρεται πως έχασε τη ζωή της από ασφυξία.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου