Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Τουρκία: Υπόθεση κατασκοπείας στο Πολεμικό Ναυτικό ταράζει τον Ερντογάν - Συλλήψεις στρατιωτικών Δείτε τι αναφέρει το Anadolu

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Δείτε τι αναφέρει το Anadolu

Τούρκοι αξιωματούχοι συνέλαβαν τέσσερα άτομα που κατηγορούνται για διαρροή βασικών πληροφοριών από τις τουρκικές ναυτικές δυνάμεις, ανέφερε την Τετάρτη το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Σύμφωνα με το Ahval, τρεις στρατιωτικοί και ένας πολίτης έχουν τεθεί υπό κράτηση μετά από έρευνα που ξεκίνησε από το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Άγκυρας, ανέφερε η υπηρεσία.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι έχουν διαρρεύσει βασικές πληροφορίες σχετικά με τα ελικόπτερα, τα πλοία και τα όπλα του τουρκικού ναυτικού.

Οι ύποπτοι, συμπεριλαμβανομένων δύο πρόσφατα συνταξιούχων αξιωματικών και ενός λοχία, κατηγορούνται για αποκάλυψη μυστικών κρατικών πληροφοριών, ανέφερε το Anadolu.

Στο μεταξύ, πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 12 Ιανουαρίου, η τουρκική αστυνομία συνέλαβε έναν ανώτατο αξιωματούχο από μια διεθνή ιδιωτική εταιρεία ενέργειας που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη και πέντε άλλους με την κατηγορία της ενεργειακής κατασκοπείας.

Πηγή ➤ Ahval


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου