Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Εισαγγελική έρευνα για προμήθεια σκαφών του Λιμενικού Σώματος Βγήκαν μαχαίρια» εν όψει κρίσεων

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στο… μικροσκόπιο Εισαγγελέα έχουν μπει με άκρα μυστικότητα καταγγελίες για προμήθεια περιπολικών σκαφών του Λιμενικού Σώματος αλλά και το ρόλο ανώτατων αξιωματούχων του Υπουργείου Ναυτιλίας.

  • Ρεπορτάζ: Βασίλης Τζήμτσος

Η εισαγγελική έρευνα διενεργείται μετά από ανώνυμες καταγγελίες που έφτασαν στην Εισαγγελία Εφετών Πειραιά, στις οποίες κατονομάζονται συγκεκριμένοι λιμενικοί που κατέχουν θέσεις-κλειδιά στην ηγεσία του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

Μάλιστα ο ένας από αυτούς υπηρέτησε σε νευραλγικό πόστο κοντά στον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη και φέρεται να έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε προμήθεια πλωτών μέσων του Σώματος.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά Βασιλική Τσιρώνη διαβίβασε τις καταγγελίες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση και να διαπιστωθεί αν ανακύπτουν αξιόποινες πράξεις σε βάρος στελεχών του ΛΣ για συγκεκριμένη προμήθεια περιπολικών σκαφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα όσα θα ερευνηθούν είναι και τα «πόθεν έσχες» των εν λόγω κρατικών λειτουργών.

Ας σημειωθεί πως οι καταγγελίες έφτασαν στην Εισαγγελία τον περασμένο Νοέμβριο και εύλογα πολλοί συνδύασαν τις αναφορές αυτές με τις επερχόμενες κρίσεις στο Λιμενικό.

Όπως φαίνεται, «βγήκαν τα μαχαίρια» ανάμεσα στους ναυάρχους για την επόμενη ημέρα στην ηγεσία του Σώματος. Η… ναυμαχία μόλις ξεκίνησε!

Πηγή ➤ https://www.newsbreak.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου