Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Νέος Κόσμος:συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών Ανταλλαγή πυροβολισμών με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες- Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Σύμφωνα με πληροφορίες νεκρός είναι πατέρας που προσπάθησε να παρέμβει και σε πολύ σοβαρά τραυματισμένος ο γιος του  - Για οικονομικές διαφορές η συμπλοκή μεταξύ  αλλοδαπών στην πλατεία του Αγίου Σώστη
Ένας νεκρός  και τρεις τραυματίες, ο ένας εκ των οποίων σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και μάλιστα είχε αρχικά θεωρηθεί νεκρός, είναι ο απολογισμός του επεισοδίου με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αλλοδαπών -πιθανότατα Αλβανών-  πριν από το λίγο στην περιοχή του Αγίου Σώστη και συναγερμό στην ΕΛΑΣ.  

ΝΕΟΤΕΡΑ  

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στη συμπλοκή με πυροβολισμούς μεταξύ αγνώστων στην πλατεία του Αγίου Σώστη, κοντά στη λεωφόρο Συγγρού, ενώ υπάρχουν και τραυματίες.

Στο σημείο της συμπλοκής έχουν βρεθεί αρκετοί κάλυκες, ενώ αμέσως μετά τους πυροβολισμούς ένα αυτοκίνητο έφυγε από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Δείτε εικόνες από το σημείο της φονικής συμπλοκής

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών και ακολούθησε «βροχή» πυροβολισμών. Ενας από τους εμπλεκόμενους μάλιστα, φέρεται ότι προσπάθησε να βρει καταφύγιο σε ένα καφέ στην πλατεία του Αγίου Σώστη όπου και δέχθηκε πυροβολισμούς και κατά τις ίδιες αναφορές είναι νεκρός: Όπως αναφέρεται, μάλιστα,  ο συγκεκριμένος άνδρας είναι πατέρας ενός εκ των νεαρών που είχαν δεχθεί επίθεση  από άλλους νεαρούς, ενώ ο πολύ σοβαρά τραυματισμένος φέρεται να είναι ο γιος του, ηλικίας περίπου 25 ετών.  Τραυματίας, ελαφρά, είναι η υπάλληλος του καφέ- take away μέσα στο οποίο είχαν καταφύγει συμπλεκόμενοι και ένας ακόμη άνδρας. Η αστυνομία αναζητεί ένα όχημα με το οποίο φέρονται να έχουν διαφύγει ένοπλοι που πήραν  μέρος στην αιματηρή συμπλοκή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή που κατέληξε σε μακελειό έγινε για οικονομικές διαφορές, που είναι άγνωστο, όμως πώς έχουν προκύψει και αν πίσω από τις διαφορές αυτές υπάρχουν άλλες δοσοληψίες..

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου