Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο ζευγάρι μέσα στο σπίτι τους. Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας Τη βρήκαν δεμένη χειροπόδαρα δίπλα στον νεκρό σύζυγό της

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση σε βάρος ηλικιωμένων στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.news, ο ένας από τους δύο είναι νεκρός. Πρόκειται για 91χρονο άνδρα. Το ζευγάρι δεν είχε δώσει σημεία ζωής το τελευταίο διήμερο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εμπεσού και αναμένεται κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου. Αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα του δράστη ή των δραστών, ανάμεσα στα οποία και αυτό της ληστείας.

Έγκλημα Αιτωλοακαρνανία: Τη βρήκαν δεμένη χειροπόδαρα δίπλα στον νεκρό σύζυγό της


Γράψαμε νωρίτερα για την επίθεση σε ηλικιωμένο ζευγάρι. Οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι η γυναίκα βρέθηκε δεμένη, χτυπημένη και αφυδατωμένη δίπλα στον νεκρό σύζυγό της.

Συγγενείς και γείτονες του ζευγαριού είχαν ανησυχήσει επειδή δεν είχαν δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δυο ημέρες και ειδοποίησαν αστυνομικούς του Τμήματος Εμπεσού, οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά στο ανατριχιαστικό θέαμα. Ο 91χρονος ήταν νεκρός, ενώ η επίσης ηλικιωμένη σύζυγός του ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να εξηγήσει τι συνέβη, γι’ αυτό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Στο σπίτι, που ήταν αναστατωμένο με εμφανή ίχνη έρευνας, κλήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου οι οποίοι εκτιμούν ότι το ζευγάρι έγινε στόχος αδίστακτων κακοποιών που είχαν εισβάλει στο σπίτι τους για να τους ληστέψουν. Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα και γενετικό υλικό απ’ όλους τους χώρους σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες.

Οι αστυνομικοί περιμένουν το πόρισμα της νεκροτομής που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής στην σορό του άτυχου ηλικιωμένου για να εξακριβωθεί η αιτία του θανάτου του, αλλά και την κατάθεση της συζύγου, η οποία βρέθηκε αφυδατωμένη και παγωμένη λόγω του κρύου.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου