Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

ΤΟΥΡΚΙΑ Η γυναίκα αντιμετωπίζει κράτηση για φερόμενους συνδέσμους του Γκιουλέν αμέσως μετά τον τοκετό Υπάρχει νόμος, υπάρχει δημοκρατία σε αυτήν τη χώρα; "

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μια γυναίκα που γέννησε τις πρώτες πρωινές χρονιές στην πρωτεύουσα της Τουρκίας στην Άγκυρα αντιμετωπίζει κράτηση λόγω των φερόμενων δεσμών της με το κίνημα του Γκουλέν, κατηγορούμενη από την τουρκική κυβέρνηση ότι διαπράττει αποτυχημένο πραξικόπημα τον Ιούλιο του 2016, σύμφωνα με τον αδερφό της .

«Η αδερφή μου έδωσε ένα μωρό στο Νοσοκομείο Ιατρικού Πάρκου της Άγκυρας Keçiören απόψε. Το όνομά της είναι Hacer Yıldırım. Το μωρό βρίσκεται σε εντατική φροντίδα λόγω αμνιακού υγρού στους πνεύμονες. Οι αστυνομικοί περιμένουν στην πόρτα για να την κρατήσουν », έγραψε στο Twitter ο αδερφός του Γιλντιρίμ Ραμαζάν Γκόζελ.

Ο Farmer Faruk Gergerlioğlu, ένας Τούρκος ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ιατρός και αναπληρωτής του Κουρδικού Λαϊκού Κόμματος (HDP), έγραψε την Παρασκευή μια φωτογραφία της αίθουσας νοσοκομείου του Yıldırım όπου φαίνεται να περιμένει ένας αστυνομικός, "Η εικόνα της Τουρκίας από την πρώτη ημέρα 2021. Υπάρχει αστυνομικός στο δωμάτιο του νοσοκομείου του Hacer Yıldırım αμέσως μετά τη γέννησή του. Το μωρό έχει αναπνευστικά προβλήματα και βρίσκεται σε εντατική φροντίδα. Υπάρχει νόμος, υπάρχει δημοκρατία σε αυτήν τη χώρα; "

Η γυναίκα αντιμετωπίζει ένταλμα κράτησης λόγω της φερόμενης χρήσης του ByLock, μιας εφαρμογής smartphone που πιστεύεται από τις τουρκικές αρχές ότι ήταν δημοφιλής μεταξύ των οπαδών του κινήματος, σύμφωνα με τον Gergerlioğlu.

Από το αποτυχημένο πραξικόπημα τον Ιούλιο του 2016, η Τουρκία διεξάγει ένα τεράστιο κυνήγι μαγισσών εναντίον ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα με την κατηγορία «εμπλοκής πραξικοπήματος».

Πολλές γυναίκες φυλακίστηκαν με τα μικρά παιδιά τους αμέσως μετά τον τοκετό ή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πιστεύεται ότι συνδέονται με το κίνημα του Gülen.

Ο τουρκικός νόμος απαιτεί αναβολή της σύλληψης εγκύων γυναικών έως ότου γεννήσουν και το βρέφος φτάσει την ηλικία των έξι μηνών. Ωστόσο, δεκάδες έγκυες γυναίκες συνελήφθησαν ως μέρος μιας μεγάλης κλίμακας καταστολής που στοχεύει τους οπαδούς του κινήματος, το οποίο αρνείται έντονα οποιαδήποτε εμπλοκή στην αποτυχημένη βροχή.

Μετάφραση Google

Πηγή ➤ https://www.turkishminute.- ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου