Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Τους ταυτοποίησαν και από τα αποτυπώματα στα καθίσματα! «Ανήλικοι ασυνόδευτοι από την Αλγερία!» οι δράστες!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ενήργησε άμεσα

Άμεση ήταν η αντίδραση των Αρχών, μετά την πρωτοφανή βίαια επίθεση στον Σταθμάρχη στο ΜΕΤΡΟ Ομόνοια. Οι δυο νεαροί, που δεν φορούσαν μάσκες, χτυπούσαν αλύπητα τον εργαζόμενο της ΣΤΑΣΥ και όταν τον άφησαν λιπόθυμο έφυγαν «σαν κύριοι» από την αποβάθρα. Και όλα αυτά επειδή τους έκανε παρατήρηση, κατά τη διάρκεια της διαδρομής από Ανθούπολη προς Ομόνοια, να φορέσουν μάσκα μέσα στο βαγόνι και να κατεβάσει ο ένας τα πόδια του από το κάθισμα!

Πως έφτασαν στην ταυτοποίηση

Οι Αρχές αμέσως μετά την επίθεση συνέλεξαν και εξέτασαν το βιντεοληπτικό υλικό που είχε στην κατοχή του επιβάτης, αλλά και το υλικό των καμερών ασφαλείας που υπάρχουν μέσα στις εγκαταστάσεις του ΜΕΤΡΟ. Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών εξέτασε και τον συρμό, παίρνοντας αποτυπώματα και από τα καθίσματα, μιας και οι δυο νεαροί δεν φορούσαν γάντια. Δεν χρειάστηκε πολύ ώρα για να τους ταυτοποιήσουν και είναι απλώς θέμα χρόνου να συλληφθούν! Σύμφωνα λοιπόν με αστυνομικές πηγές πρόκειται για «ασυνόδευτα ανήλικα» από την Αλγερία!

Η κατάσταση της υγείας του άτυχου εργαζόμενου της ΣΤΑΣΥ

Σοκαρισμένος και με ψυχικά τραύματα που δεν θα φύγουν ποτέ, ο άτυχος εργαζόμενος της ΣΤΑΣΥ.

Με δύο κατάγματα στη μύτη, ένα κάταγμα στην κάτω γνάθο δεξιά και τρεις ραγισμένους σπονδύλους και μώλωπες και τραύματα στο πρόσωπο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς δεν κινδύνεψε η ζωή του, έλαβε εξιτήριο και βρίσκεται σε κατ’ οίκον νοσηλεία.

Πηγή ➤ https://www.newsbreak.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου