Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Γρίφος» για δυνατούς λύτες Δύο εγκλήματα αναζητούν δράστες - Οι «ανοιχτές» υποθέσεις της «Κινέζας» και του Νέου Κόσμου

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
«Γρίφος» για δυνατούς λύτες η υπόθεση της 38χρονης Κινέζας - «Άφαντος» ο δράστης του «μακελειού» στον Νέο Κόσμο

Σε «γρίφο» για δυνατούς λύτες έχει εξελιχθεί η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 38χρονης Κινέζας Λιν Γιουν, που είχε εντοπιστεί νεκρή μέσα σε βαλίτσα σε ερημική περιοχή στα Βίλια, στις 29 Δεκεμβρίου.

Η ΕΛΑΣ κατάφερε να προσδιορίσει τις κινήσεις της άτυχης γυναίκας 48 ώρες πριν εξαφανιστεί το βράδυ της 17 Οκτωβρίου, αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει εκείνο το στοιχείο που θα ξεδιαλύνει τα κίνητρα της δολοφονίας και θα αποκαλύψει τον δράστη.

Το τελευταίο στίγμα που έδωσε το κινητό της, ήταν τα ξημερώματα της Κυριακής 18 Οκτωβρίου από την περιοχή του Μεταξουργείου, έκτοτε τα ίχνη της χάνονται για να εντοπιστεί νεκρή στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020. Οι αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής, έλαβαν καταθέσεις από τους 4 συγκατοίκους της, αλλά και άτομα του κοινωνικού της περίγυρου, δίχως κανένα αποτέλεσμα. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και ανεξιχνίαστη.

Έγκλημα σε κοινή θέα στο Νέο Κόσμο

«Άφαντος» παραμένει μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα ο δράστης της εν ψυχρώ εκτέλεσης ενός 54χρονου Αλβανού και τον τραυματισμό δυο γιών του ηλικίας 28 και 22 ετών, καθώς και μιας 18χρονης.

Στις 18:30 το απόγευμα της 11ης Ιανουαρίου, ο «πιστολέρο» κυνήγησε τον άνδρα και την οικογένεια του, πάνω στην πλατεία του Αγίου Σώστη, ενώ στο σημείο βρίσκονταν δεκάδες άτομα και πολλά παιδιά. Αφορμή για το φονικό, μία οφειλή 600 ευρώ του θύματος στον δράστη. Οι αρχές, γνωρίζουν την ταυτότητα του δράστη, παρότι οι γιοι του θύματος ήταν αρκετά «φειδωλοί» στις καταθέσεις τους, αλλά ο δολοφόνος του 54χρονου παραμένει ασύλληπτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ «Μας γάζωσαν για 600 ευρώ!» λέει ο 27χρονος που είδε τον πατέρα του να πέφτει νεκρός στον Άγιο Σώστη (video)

Πηγή ➤ https://www.lawandorder.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου