Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Απίστευτη δήλωση Νταβούτογλου: «Σύντομα θα τον “.............”» – Ετοιμάζεται «απομάκρυνση» του άτακτου Ερντογάν;

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Θα το δούμε και αυτό άραγε;


Σε μία μάλλον σοκαριστική πρόβλεψη για την πολιτική ζωή της Τουρκίας προχώρησε ένας άνδρας που ξέρει από πρώτο χέρι τον Ερντογάν.

Ο λόγος για τον επί χρόνια πρωθυπουργό της γείτονος, Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος σε σημερινές του δηλώσεις προανήγγειλε «επεισοδιακή απομάκρυνση» του Ερντογάν από την εξουσία!
Πιο συγκεκριμένα:

«Ο Ερντογάν εξαρτάται από τα υπολείμματα του μεταμοντέρνου πραξικοπήματος του 1997 που έκανε ο στρατός εναντίον της ισλαμιστικής ατζέντας του Ερμπακάν, στο κόμμα του οποίου γαλουχήθηκε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Προειδοποιώ. Ο Ερντογάν σύντομα θα εκκαθαριστεί, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι και θα είναι πολύ δύσκολο για τον ίδιο να κερδίσει τις επόμενες εκλογές συμμαχώντας με τον Μπαχσελί.

Θα διαμορφωθεί ένα νέο αυταρχικό πολίτευμα που οι συντηρητικοί – τους ονομάζω έτσι, διότι οι μεγάλες κοινωνικές μάζες έχουν απατηθεί πολλές φορές – δεν θα μπορούν ποτέ πια να κυκλοφορούν με το κεφάλι ψηλά. Αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούν να εμποδίσουν το κόμμα του Μέλλοντος, διότι το κόμμα του Μέλλοντος είναι αυτό που θα εμποδίσει να συμβεί κάτι τέτοιο».

Επί της ουσίας προειδοποίησε τον «σουλτάνο» για ένα νέο πραξικόπημα, μόνο που αυτή τη φορά θα μπορούσε να το βλάψει πραγματικά, σε σχέση με την αμφισβητούμενη απόπειρα του 2016

Ο Νταβούτογλου σίγουρα δεν πρόκειται για τυχαίο πρόσωπο και συγκεντρώνει ήδη πολλούς θαυμαστές από την εποχή ακόμη που ήταν πρωθυπουργός της Τουρκίας.

Είναι ηγέτης του νεοϊδρυθέντος «Κόμματος του Μέλλοντος» και πρεσβεύει την ιδέα της πλήρους εκδημοκράτησης της Τουρκίας.

Σε καμία των περιπτώσεων λοιπόν οι δημόσιες προειδοποιήσεις του, που φτάνουν στα όρια της καταγγελίας, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου