Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ “ΕΠΕΝΔΥΤΗ” από το Πακιστάν που .......σε ιππικό όμιλο Η Ελληνική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία (Εικόνες)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤ 
ΕΠΕΝΔΥΤΗ” από το Πακιστάν που ασέ λγησε σε 5χ ρονη σε ιππικό όμιλο
 

Η Ελληνική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία Πακιστανού, ο οποίος κατηγορείται και κακοποίηση αν ηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη. Πρόκειται για έναν Πακιστανό, τον Ιχτισάμ Αλί.

Η ανακοίνωση:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος αλλοδαπού, κατηγορούμενου για γεν ετήσιες πράξεις με αν ήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα (12) έτη και ο οποίος συνελήφθη την 9-1-2021 από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Αν ηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για τον :

1. (ΕΠ) IHTISHAM (ΟΝ) ALI του SHABIR και της FAHMETA , γεννηθέντα την 16-1-2001 στο Πακιστάν.

gadadhmosiop001

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιοποίνων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού αν ήλικων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476270 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή ➤


1 σχόλιο: