Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

“Οι Ίκαροί μας κυριαρχούν και θα κυριαρχούν στους αιθέρες”! Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Φλώρου μετά την υπογραφή των “Ραφάλε”

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε νέα εποχή!! Οι Ίκαροι μας κυριαρχούν και θα κυριαρχούν στους αιθέρες» αναφέρει ,με ανάρτηση στο twitter, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ για τη συμφωνία για την απόκτηση των γαλλικών αεροσκαφών RAFALE.

«Η εξαιρετικά τιμητική επίσκεψη της ΥΠΑΜ @florence_parly της φίλης και συμμάχου Γαλλίας επισφράγισε την συμφωνία για την ένταξη των πανίσχυρων RAFALE στο οπλοστάσιο μας. Une Présence très honorable et un contrat très considérable!!! », έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με την ευκαιρία της σημερινής επίσκεψης στην Ελλάδα της Γαλλίδας υπουργού ‘Αμυνας Φλoράνς Παρλύ.

«Εν «RAFALE» (“ριπή”) Οφθαλμού, Νέο Αεροσκάφος!! Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε νέα εποχή!! Οι Ίκαροι μας κυριαρχούν και θα κυριαρχούν στους αιθέρες!! Τιμή και δόξα στο προσωπικό της ΠΑ!!! Το αξίζει!!!» σχολίασε περαιτέρω αναφερόμενος στη συμφωνία για την απόκτηση των γαλλικών αεροσκαφών RAFALE.


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου