Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού διατάσσει ΕΔΕ για τους Αλβανούς που δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες (video)

https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤ ΕΔΕ στην ΕΛΔΥΚ για τους στρατιώτες με τα παραγγέλματα στα αλβανικά (βίντεο)

Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το βίντεο που δείχνει Αλβανούς να δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες!

Ο ένας από τους Αλβανούς που διακρίνονται στο βίντεο, φορά στολή παραλλαγής, ενώ ο δεύτερος είναι ντυμένος στα μαύρα. Μάλιστα και οι δύο φορούν μπερέ και αφού πρώτα μιλούν μεταξύ τους στα αλβανικά (ακούγεται και ένα mother f@cker μεταξύ άλλων), στη συνέχεια δίνουν παράγγελμα στους Έλληνες στρατιώτες: «Επιλαρχία, προσοχή. Σημειωτόν, εμπρός μαρς». Στη συνέχεια τους βάζουν να φωνάζουν ένα σύνθημα όλοι μαζί και οι ίδιοι ξεσπούν σε γέλια.

Όλο αυτό το καταγράφουν σε σέλφι βίντεο και το ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αμαυρώνοντας το στράτευμα. 

Εκνευρισμός στο ΓΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο έχει προκαλέσει εκνευρισμό στο Γενικό Επιτελείο Στρατού το οποίο αναμένεται να διατάξει ΕΔΕ για τις συνθήκες που καταγράφηκε και κυκλοφόρησε αυτό το αποτρόπαιο στιγμιότυπο.

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ  Hellenic Sun
1,9 χιλ. εγγεγραμμένοι
ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι άλλο θα δούμε σε αυτήν την χώρα; Αλβανοί στον ελληνικό στρατό και μάλιστα σε θέσεις τις οποιες μπορούν να διατάζουν τους Έλληνες....Είναι αυτοί οι οποίοι σε μια ενδεχόμενη διαμάχη Ελλήνων και Αλβανών στην ήπειρο θα πολεμήσουν για τον ελληνικό στρατό! https://youtu.be/UpqgXIzJuNg

ΝΕΟΤΕΡΑ
«Αλβανοί δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες». Αυτός είναι ο τίτλος του βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.
 
Σύμφωνα με το thestival, στο βίντεο πρωταγωνιστούν δύο νεαροί που μιλούν αλβανικά και δίνουν εντολές σε δεκάδες Έλληνες στρατιώτες.
 
Στο επίμαχο βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Instagram, φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα των δημιουργών του. Δεν έχει γίνει γνωστός ο χρόνος δημοσίευσής του. Αρκετοί χρήστες του διαδικτύου αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν δύο υπήκοοι ξένης χώρας να βρίσκονται στις τάξεις του ελληνικού στρατού και να διατάζουν Έλληνες στρατιώτες.
 
Ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές του βίντεο, αφού δίνει εντολή για επιτόπιο βηματισμό στους στρατιώτες, τους καλεί να φωνάξουν το όνομα ενός διασήμου προσώπου της Αλβανίας.
 
Ενημερώθηκε το Γενικό Επιτελείο Στρατού
 
Αν το βίντεο δεν έχει υποστεί επεξεργασία και τα όσα δείχνει ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τότε προκύπτει μείζον ζήτημα για τον τρόπο που οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις επιλέγουν τα στελέχη τους.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, τα ανώτατα κλιμάκια του Γενικού Επιτελείου Στρατού ενημερώθηκαν για την κυκλοφορία του βίντεο πριν από λίγες ώρες και ήδη έχει ξεκινήσει διαδικασία για να διακριβωθεί που έχει τραβηχτεί και αν τα πρόσωπα που εμφανίζονται ανήκουν στις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας.


ΕΔΕ στην ΕΛΔΥΚ για τους στρατιώτες με τα παραγγέλματα στα αλβανικά (βίντεο)

Πρόκειται για στρατιώτες που έλκουν την καταγωγή τους από την γειτονική Αλβανία και ακούγονται να δίνουν παραγγέλματα στην αλβανική γλώσσα

Στρατιώτες τεθωρακισμένων στην ΕΛΔΥΚ είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Armyvoice.gr οι στρατιώτες που εμφανίζονται σε βίντεο να δίνουν παραγγέλματα στα αλβανικά σε άλλους, προφανώς αστειευόμενοι.

Οι αρμόδιοι του ΓΕΣ διαπιστωσαν ότι το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media είναι αυθεντικό και πολύ σύντομα εντοπίστηκαν οι στρατιώτες που πρωταγωνιστούν σε αυτό.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης διέταξε άμεσα ΕΔΕ και οι στρατιώτες εντοπίστηκαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Πρόκειται για στρατιώτες που έλκουν την καταγωγή τους από την γειτονική Αλβανία και ακούγονται να δίνουν παραγγέλματα στην αλβανική γλώσσα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές του βίντεο, αφού δίνει εντολή για επιτόπιο βηματισμό στους στρατιώτες, τους καλεί να φωνάξουν το όνομα ενός διασήμου προσώπου της Αλβανίας.

Επίσης στέλνουν χαιρετίσματα σε κάποια πρόσωπα που τα αναφέρουν ονομαστικά. Οπως μας διαβεβαιώνουν πηγές από το ΓΕΣ δεν πρόκειται σε κεμία περίπτωση για εθνικιστικό παροξυσμό, αλλά για μια μάλλον νεανική ανοησία, η οποία όμως έχει πάρει σοβαρές διαστάσεις, καθώς μαγνητοσκοπήθηκε σε στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ ιδιαίτερα κρίσιμο για τα εθνικά μας θέματα.

Οι δυο νεαροί θα κληθούν να απολογηθούν για την πράξη τους και κατά πάσα πιθανότητα αναμένεται να τιμωρηθούν αυστηρά.


 Πηγή ➤ https://www.newsbreak.gr/

1 σχόλιο:

  1. Τι Άλλο Πια Θα Δούμε Σε Αυτή Την Χώρα, Θεέ Μου? Αλβανοί να διατάσσουν Τον ελ. Στρατό?
    Η' είναι μήπως τα προεόρτια για να συνηθίσουμε, ότι τον Στρατό μας, την ΧΩΡΑ ΜΑΣ, θα την διατάσσουν πια, μουσουλμάνοι, Αλβανοί, Τούρκοι, Πακιστανοί &....?
    Τέτοια παραδείγματα δεν υπάρχουν, στον κόσμο όλο!
    Δεν γίνεται βέβαια θέμα για Πολιτισμένα Κράτη, αλλά ούτε & σε 3το - 5το κοσμικά!!!!
    Ο Θεός να βάλει το Χέρι Του, γιατί δυστυχώς, δεν υπάρχει πια Ανθρώπινο-Ελληνικό Χέρι, να Σώσει την Ελλάδα!!!
    Κάποιοι που τόλμησαν να δείξουν, ότι έχουν Χέρια, όχι μόνο ένα "ΧΈΡΙ", τους έκλεισαν στη Φυλακή!!!
    Δεν γνωρίζουμε από πείρα αυτούς, εάν έχουν πράγματι "Χέρια", αλλά "ο πνιγμένος, από τα μαλλιά πιάνεται", για αυτό δοκιμάζει με κάθε Μέσον, να σωθεί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή