Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

Συνελήφθη 62χρονος Έλληνας καθηγητής από χθες έχει συλληφθεί μετά από ένταλμα που βγήκε σε βάρος του. Κακοπ....... για επτά χρόνια…!!!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Για επτά ολόκληρα χρόνια κακοποιούσε σε ξου αλικά ένα παιδί, που σήμερα είναι 15 ετών, ένας 62χρονος καθηγητής ο οποίος από χθες έχει συλληφθεί μετά από ένταλμα που βγήκε σε βάρος του.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο καθηγητής σε σχολείο μέσης εκπαίδευσης έφτασε μάλιστα στο σημείο να κα κο ποιεί τον 15χ ρόνο παρουσία τεσσάρων ακόμη ατόμων μέσα στο σπίτι του, στο οποίο πήγαινε συχνά ο μαθητής.

Και αυτό γιατί οι γονείς του, που έχουν και μια μακρινή συγγένεια με τον καθηγητή, τον είχαν εμπιστευθεί και μάλιστα -λόγω αυτής της οικογενειακής σχέσης- του είχαν δώσει του 62 χρόνου και τα κλειδιά του σπιτιού τους, αναφέρει το ρεπορτάζ της αστυνομικής συντάκτριας του cnn.gr, Μίνας Καραμήτρου .

Το πιο ανατριχιαστικό, όμως, είναι το γεγονός ότι ο καθηγητής εκμεταλλεύτηκε και την διαν οητική κατάσταση του παι διού. Από όσα αποκαλύφθηκαν μετά τη σύλληψη του 62χρονου, ο 15χ ρονος ήταν θύμα του τουλάχιστον για επτά χρόνια.

Στη δικογραφία που σχημάτισε η υποδιεύθυνση ανη λίκων, περιγράφεται όλη η δράση του καθηγητή ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν κινητό και ηλεκτρονικό υπολογιστή καθώς εκτιμούν ότι θα εντοπίσουν υλικό από τη συνομιλία του με τον ανή λικο.

Ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για βαριά αδικήματα κατά του καθηγητή και συνελήφθη.

Πάντως, η έρευνα δεν σταματά εδώ καθώς οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν και υπάρχουν και άλλα θύματα του 62χρονου.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου