Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Τούρκοι! Άχρηστα τα ρωσικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου στα Bayraktar

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Άχρηστα τα ρωσικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου στα Bayraktar, υποστηρίζει ο ο διευθύνων σύμβουλος της BAYKAR DEFENSE, Haluk Bayraktar.

Όπως δήλωσε ο Haluk Bayraktar «τα ρωσικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμων δεν μπορούσαν να σταματήσουν τα TB2 ακόμη και μετά απο 1 ώρα παρεμβολών».

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο Haluk Bayraktar τόνισε ότι οι Τούρκοι έχουν αναπτύξει σύστημά αντιμετώπισης του ηλεκτρονικού πολέμου στα Bayraktar, ώστε να «είναι πάντα στον αέρα».

Την ίδια ώρα, ο Haluk Bayraktar ανακοίνωσε ότι το τουρκικό επιθετικό drone AKINCI θα παραδοθεί πρώτα στην τουρκική Πολεμική Αεροπορία και στις τουρκικές ναυτικές δυνάμεις.

Το AKINCI θα έχει άνοιγμα φτερών 20 μέτρων και πολυάριθμους σταθμούς πυρομαχικών. Θα μπορεί να παραμείνει στον αέρα για 24 ώρες σε υψόμετρο 40.000 πόδια και να μεταφέρει 1.350 κιλά ωφέλιμου φορτίου.

Πάντως σύμφωνα με τον Τούρκο αντιπτέραρχο, Ερντογάν Καρακούς και ο αξιωματούχο της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, Οσμάν Μπασμιούκι, ο οποίος υπηρέτησε ως πιλότος μαχητών στις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις για πολλά χρόνια, «όταν το εχθρικό μαχητικό αεροσκάφος πλησιάσει τα Bayraktar δεν έχουν καμία πιθανότητα να ξεφύγουν».

Οι Τούρκοι επιτελείς τονίζουν πως τα τουρκικά drones δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αποστολές «αεροπορικής άμυνας» και αν συβμεί κάτι τέτοι θα αποτελεί «σοβαρό σφάλμα».

Ο λόγος που οι Τούρκοι αξιωματούχοι της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας το πιστεύουν αυτό είναι επειδή όως αναφέρουν «η ικανότητα των τουρκικών SİHA να εμπλέκονται σε αερομαχίες (σ.σ. dogfight) είναι μηδενική»

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου