Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Στο Λουτράκι: Ρομα Μητέρα καταγγέλλει ότι πήγαν να αρπάξουν τα δύο της παι διά Τι αναφέρουν πηγές της αστυνομίας

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μια απόπειρα απαγωγής παιδιών, έχει αναστατώσει τις τελευταίες ώρες την τοπική κοινωνία του Λουτρακίου. Με την αστυνομία να πραγματοποιεί έρευνες για την υπόθεση.

Όπως αναφέρουν οι του loutraki365.gr, το περιστατικό φέρεται να συνέβη το απόγευμα της Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021, όταν, τα δύο παιδιά έπαιζαν αμέριμνα στην αυλή του σπιτιού του. Όπως καταγγέλλει η μητέρα των δύο παιδιών ένα μαύρο τζιπ σταμάτησε κοντά στο σπίτι και στη συνέχεια άνδρας μέσης ηλικίας επιχείρησε να τα προσεγγίσει, άγνωστο με ποιόν σκοπό.

Τα δύο παιδιά, άρχισαν να φωνάζουν, τρομοκρατημένα από την παρουσία του άγνωστου άνδρα και για καλή τους τύχη, η μητέρα τους, που ήταν μέσα στο σπίτι, βγήκε στην αυλή πανικόβλητη και άρχισε να φωνάζει. Ο άνδρας, τελικά μπήκε ξανά μέσα στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της μητέρας.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, φαίνεται ότι είναι σε γνώση των Αστυνομικών του ΑΤ Λουτρακίου, καθώς η μητέρα των δύο παιδιών πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες, η συγκεκριμένη μητέρα έγραψε το περιστατικό και στα social media, το οποίο συγκεντρώνει δεκάδες κοινοποιήσεις.

Τι αναφέρουν πηγές της αστυνομίας

Απάντηση στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, με αφορμή καταγγελία μητέρας στο Α.Τ. Λουτρακίου, σύμφωνα με την οποία άγνωστος άνδρας επιχείρησε να απαγάγει τα δύο της παιδιά, δίνουν κύκλοι της Αστυνομίας στο loutraki365.gr...

Μετά από επικοινωνία που είχε το loutraki365.gr, με κορυφαίο στέλεχος της Αστυνομίας Κορίνθου, τα γεγονότα εξελίχτηκαν ως εξής:

“Όντως γυναίκα Ρομά προέβη στη συγκεκριμένη καταγγελία, ωστόσο μετά από έρευνες, διαπιστώθηκε ότι τα όσα κατήγγειλε δεν έχουν βάση”.

Πηγή ➤https://eleftherostypos.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου