Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Εύσημα από τον δήμαρχο σε αστυνομικό Γλυφάδα: Από θαύμα γλίτωσαν μία ηλικιωμένη και ένα παιδί μετά από φωτιά στο αυτοκίνητό τους

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Aπό θαύμα γλίτωσε μία ηλικιωμένη και ένα παιδί, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην οδό Λαμπράκη, κοντά στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες.

Αμέσως η γυναίκα σταμάτησε το αυτοκίνητο και βγήκε απομακρύνθηκε έγκαιρα μαζί με το παιδί που ήταν στο πίσω κάθισμα.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου που ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό απένειμε τα εύσημα στον αστυνομικό που έσπευσε στο σημείο.

«Tα απρόοπτα σε μια πόλη δεν σταματούν ποτέ – και αναδεικνύουν τους «μικρούς ήρωες» της καθημερινότητάς μας. Στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας, επί της Λαμπράκη, πριν λίγο ένα αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Όλοι ευτυχώς κινηθήκαμε πολύ γρήγορα:

 Ο οδηγός εγκατέλειψε αμέσως το όχημα, τα συνεργεία μας που δουλεύουν στα πεζοδρόμια της Λαμπράκη απομακρύνθηκαν, η δημοτική μας αστυνομία απέκλεισε το δρόμο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έσβησε τη φωτιά. Κανείς δεν τραυματίστηκε και καμία περαιτέρω ζημιά δεν σημειώθηκε.

 Αξίζει όμως κι ένα ξεχωριστό μπράβο: Στον αστυνομικό, ο οποίος με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος, με το που είδε τις φλόγες έσπευσε να πάρει ένα πυροσβεστήρα και να την περιορίσει για να μην επεκταθεί, μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική. Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο σημερινός «μικρός ήρωας» της πόλης μας και τον ευχαριστούμε θερμά !».

Η ανάρτηση του δημάρχου στο Facebook:


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου