Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

ΣΚΙΑΧΤΗΚΑΜΕ ΠΑΛΙ ! ! Ο Ακάρ «προειδοποιεί» τον ελληνικό λαό ότι θα υποστεί «μεγάλη ζημιά» - Επίθεση σε ΗΠΑ και ΕΕ για την υποστήριξη των Κούρδων

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Κατηγόρησε την Ελλάδα ότι «προσπαθεί να μετατρέψει τα προβλήματά της με την Τουρκία σε πρόβλημα Τουρκίας - ΕΕ ή Τουρκίας - ΗΠΑ»

Σε κατάσταση εμφανούς εκνευρισμού, επειδή τόσο οι ΗΠΑ όσο και η ΕΕ είναι άκρως επιφυλακτικές απέναντι στους τουρκικούς ισχυρισμούς ότι οι Κούρδοι αντάρτες του ΡΚΚ δολοφόνησαν αιχμαλώτους Τούρκους στρατιωτικούς στο Βόρειο Ιράκ, ο υπουργός Άμυνας της γείτονος επετέθη για μια ακόμη φορά σε Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες, λέγοντας ότι η Άγκυρα ζητάει την υποστήριξή τους «χωρίς ναι μεν αλλά».

Κι' όλα αυτά, όταν ακόμα η Άγκυρα δεν έχει παρουσιάσει κανένα πειστικό στοιχείο ως προς το εάν ήταν πράγματι το ΡΚΚ, το οποίο δολοφόνησε τους Τούρκους που κρατούσε εδώ και έξι χρόνια ή επρόκειτο για φιάσκο κατά την τουρκική στρατιωτική επιχείρηση που έγινε στην περιοχή Γκάρε ή ακόμα και για τουρκικό σχέδιο εν ψυχρώ δολοφονίας των αιχμαλώτων, προκειμένου να επιρριφθεί η ευθύνη στο ΡΚΚ.

Ταυτόχρονα, από την Καισάρεια όπου βρέθηκε, μαζί με μέλη της ηγεσίας των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, εξαπέλυσε έμμεσες πλην σαφείς απειλές προς την Ελλάδα, λέγοντας πως «ο ελληνικός λαός θα υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά, εξαιτίας των δραστηριοτήτων που κλιμακώνουν την ένταση, καθώς και των προσπαθειών για ενίσχυση των εξοπλισμών».

Μια «προειδοποίηση» που έρχεται σε μια στιγμή, κατά την οποία στο Αιγαίο παρατηρείται κλιμάκωση της έντασης, με πτήσεις τουρκικών κατασκοπευτικών εντός ελληνικού FIR, με το «Τσεσμέ» να βρίσκεται και πάλι έξω, με υπερτπήσεις τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από ελληνικά νησιά, και τη μεγάλη αεροναυτική άσκηση, «Γαλάζια πατρίδα», σε εξέλιξη.

Οσον αφορά το «Τσεσμέ», επανέλαβε τους γνωστούς τουρκικούς ισχυρισμούς ότι «το πλοίο (σ.σ. παμπάλαιο σκάφος που ανήκει στο τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό) διεξάγει επιστημονικές έρευνες στο Αιγαίο», καθώς και ότι «παρενοχλήθηκε από ελληνικά F-16». Ως γνωστόν, το ΓΕΕΘΑ έχει διαψεύσει τα περί «παρενόχλησης».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι στην ελληνική «παρενόχληση» δόθηκε «η κατάλληλη απάντηση από τους στρατιωτικούς», αν και απέφυγε να διευκρινίσει ποια ήταν. Κατά την προσφιλή τουρκική τακτική, επίσης, επέρριψε για όλα αυτά την ευθύνη στην Ελλάδα, λέγοντας πως «η στάση αυτή δεν είναι αρμόζουσα σε σχέσεις καλής γειτονίας».

Ενοχλημένος, επίσης, κατηγόρησε την Ελλάδα ότι «προσπαθεί να μετατρέψει τα προβλήματά της με την Τουρκία σε πρόβλημα Τουρκίας - ΕΕ ή Τουρκίας - ΗΠΑ», κάτι που, όπως είπε, «δεν είναι ούτε νόμιμο ούτε ηθικό».

Ο ίδιος ισχυρίστηκε, ακόμα, ότι η Τουρκία «δεν εποφθαλμιά το δίκιο, τη γη ή τη θάλασσα κανενός», αλλά «ποτέ δεν εγκαταλείπει τα δικαιώματά της». Είμαστε αποφασισμένοι, κατέληξε, «να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, τα συμφέροντα και ό,τι σχετίζεται με τη Γαλάζια Πατρίδα, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου. Δόξα τω Αλλάχ είμαστε ικανοί για αυτό».

Τέλος, όσον αφορά τους Κούρδους, ούτε λίγο ούτε πολύ, τους βάφτισε όλους τρομοκράτες, ενώ, επιτιθέμενος στην ΕΕ, είπε ότι «οι απόστολοι της δημοκρατίας πρέπει να σταματήσουν την υποκρισία».

Και πρόθεσε: «Περιμένουμε από όλους τους φίλους και συμμάχους μας, απ’ όλους εκείνους που υπερασπίζονται τις ανθρωπιστικές αξίες, να επιδείξουν βούληση κατά της τρομοκρατίας και της τρομοκρατικής οργάνωσης του PKK (σ.σ. κουρδικό αντάρτικο στην Τουρκία), χωρίς ναι μεν αλλά. Θεωρούμε απολύτως λάθος να υποστηρίζουν οι ΗΠΑ το YPG (σ.σ. κουρδική οργάνωση στη Συρία), με το πρόσχημα της καταπολέμησης του DAESH (σ.σ. τζιχαντιστές). Επειδή το PKK και YPG δεν διαφέρουν. Ακόμα κι αν αλλάζει το όνομα, είναι τρομοκράτες. Το τελευταίο παράδειγμα είναι η δολοφονία 13 μαρτύρων μας στη Γκάρε. O λεγόμενος αρχηγός του YPG ήρθε στην Γκάρε ως επικεφαλής του ΡΚΚ»

Πηγή ➤Θανάσης Αργυράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου