Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Ο φίλος τους σκοτώθηκε και αυτοί μυαλό δεν έβαλαν Συγκεντρωμένοι για νέα «κόντρα» στο σημείο που σκοτώθηκε ο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Συγκεντρωμένοι για νέα «κόντρα» στο σημείο που σκοτώθηκε ο γνωστός youtuber Ρίγκο

Φαίνεται πως ορισμένοι «μυαλό δεν βάζουν» ακόμα και όταν ο θάνατος πλησιάζει δίπλα τους. 

Πριν ακόμα κλείσουν 24 ώρες από τον θάνατο του γνωστού youtuber Αντρέα Ρίγκο και ενός φίλου του στην Περιφερειακή οδό του Αιγάλεω, κατά την εκτέλεση μίας ριψοκίνδυνης ενέργειας, νέοι με μοτοσυκλέτες συγκεντρώθηκαν στο ίδιο ακριβώς σημείο για να συνεχίσουν την "διασκέδασή" τους. 

Πριν ακόμα όμως προλάβουν να ρισκάρουν και αυτοί, όπως και οι αδικαχαμένοι φίλοι τους, τη ζωή τους στην άσφαλτο, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις. 

Μέσα στην αναστάτωση που δημιουργήθηκε, πολλοί από τους νεαρούς εγκατέλειψαν και τις μοτοσυκλέτες τους στο σημείο, τις οποίες και κατάσχεσε η αστυνομία και τις μετέφερε με "γερανό" της τροχαίας. 

Θυμίζουμε πως στις 23 Φεβρουαρίου, ο Αντρέας Ρίγκο, γνωστός στο youtube στους λάτρεις της μοτοσυκλέτας, σκοτώθηκε μαζί με έναν φίλο του, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους, όταν κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες οι μηχανές τους συγκρούστηκαν. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν ένα επικίνδυνο "κόλπο", με τις δύο μηχανές να τρέχουν αντίθετα η μία στην άλλη με μεγάλη ταχύτητα, και να περάσουν "ξυστά" δίπλα η μία στην άλλη. Αν αυτό ισχύει τότε, από κάποιο λάθος ή από κακοτυχία, οι δύο μηχανές συγκρούστηκαν με σφορδρότητα με αποτέλεσμα οι δύο νεαροί να βρουν σχεδόν ακαριαίο θάνατο. 

Δείτε τις φωτογραφίες από τη χθεσινή συγκέντρωση στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους τα δύο παιδιά:

 

Πηγή ➤https://www.lawandorder.gr/


2 σχόλια:

  1. ΑΡΔ...που την είδατε την κόντρα ντροπή σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί οι καγκουρες δεν την παλεύουν με τίποτα...ανεγκεφαλα πλάσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή