Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης - Ασκήθηκε δίωξη για βι α σμό κατά συρροή

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός προσήλθε αυτοβούλως στην ασφάλεια Αττικής μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά από ένταλμα που εξέδωσαν οι εισαγγελικές αρχές. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για βιασμό κατά συρροή και ο γνωστός σκηνοθέτης θα οδηγηθεί τώρα ενώπιον ανακριτή για να απολογηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκηνοθέτης και ηθοποιός προσήλθε αυτοβούλως στην ασφάλεια Αττικής μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης.

Στους εισαγγελείς κατέθεσαν μάρτυρες οι οποίοι «έκαψαν» τον κατηγορούμενο με όσα κατέθεσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίωξη εκτός από τη μήνυση που κατατέθηκε την Παρασκευή το πρωί στην Εισαγγελία για το αδίκημα του βιασμού που φέρεται να τελέστηκε το 2010, περιλαμβάνει και το βιασμό ενός ακόμα προσώπου.

Ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του, ενώ αμέσως μετά την απολογία του ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Θυμίζουμε, τέλος, ότι η σύλληψή του έγινε μόλις λίγες ώρες μετά το πέρασμά του από τη ΔΑΔΑ.

Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη το υπουργείο Δικαιοσύνης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«H Δικαιοσύνη έχει πλέον το λόγο. Είμαστε βέβαιοι ότι οι δικαστικές αρχές θα κάνουν ό,τι χρειαστεί προκειμένου να έρθουν όλα στο φως σε αυτή την πολύ σκοτεινή υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η χώρα έχει κράτος Δικαίου και η κυβέρνηση θα συνδράμει, με όποιο τρόπο της ζητηθεί, θέτοντας στη διάθεση των δικαστικών αρχών τις υπηρεσίες της. Υποθέσεις τέτοιου είδους δεν έχουν κομματικό χρώμα. Είναι καθήκον όλων των πολιτικών δυνάμεων να συνεργαστούν, ώστε να αντιμετωπιστούν νοσηρά φαινόμενα, όπως αυτά που καταγγέλλονται. Είναι ευθύνη και καθήκον μας απέναντι στα θύματα. Η σιωπή που επικρατούσε για τόσα χρόνια έσπασε. Ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης».

Πηγή ➤https://www.lawandorder.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου