Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Αστυνομία για τους πολίτες … Πολιτεία για τους Αστυνομικούς ;;;

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Αθήνα,17 Φεβρουαρίου 2021    

  Αρ. Πρωτ.: 400/9

Αστυνομία για τους πολίτες …

Πολιτεία για τους Αστυνομικούς ;;;

Υπερήφανους ως εκπροσώπους τους μας έκαναν οι συνάδελφοί μας τις τελευταίες μέρες, αποδεικνύοντας περίτρανα την υψηλή συναίσθηση του καθήκοντος που τους διακατέχει, ύστερα από την πρωτοφανή κακοκαιρία που διέσχισε τη Χώρα μας και δη το λεκανοπέδιο της Αττικής και η οποία επέφερε φυσικές και όχι μόνο καταστροφές, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή και την περιουσία χιλιάδων συμπολιτών μας.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημοσίως τα συγχαρητήριά της σε όλους τους συναδέλφους – μέλη τηςΤα δεκάδες ευχαριστήρια τηλέφωνα και email των πολιτών στα γραφεία της Ένωσής μας ανήκουν αποκλειστικά στους καθημερινά εργαζόμενους ήρωες αστυνομικούς, οι οποίοι δίνουν τιτάνιο αγώνα.

 Ασταμάτητοι και εργαζόμενοι πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου τους, με υπομονή και μεθοδικότητα, οι αστυνομικοί της Αθήνας βρέθηκαν δίπλα στους πολίτες οποτεδήποτε τους χρειάστηκαν, είτε για να τους απεγκλωβίσουν και να τους προστατέψουν, είτε για να τους μεταφέρουν σε νοσοκομεία, είτε να τους εξυπηρετήσουν, είτε να τους συνδράμουν, μετέφεραν ακόμα ακόμα δικαστικούς λειτουργούς και υγειονομικούς στις εργασίες τους για να επιτελέσουν τα καθήκοντά τους.

Αδιάκοπα βρίσκονται οι αστυνομικοί εδώ και ένα χρόνο στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού στην κοινωνία. Με τιμή και  με χαρά εν μια νυκτί εγκατέλειψαν τα σπίτια τους για να υπερασπιστούν τα σύνορα της Πατρίδας μας.

Το ευχαριστώ της Πολιτείας ήταν ένα SMS στα κινητά τους!!! Ενημερώνουμε την Ηγεσία ότι πλέον τα χτυπήματα στην πλάτη του Αστυνομικού δεν επιφέρουν κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Απαιτούμε επιτέλους από την Συντεταγμένη Πολιτεία να εγκύψει στα χρόνια και άλυτα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό.

Κύριοι της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. σας δηλώνουμε ότι δεν αποτελούμε τους μικρούς ήρωες της εποχής, όπως με καμάρι δηλώνατε προσφάτως, αλλά ήρωες πραγματικούς και μεγάλους, με εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες εν ώρα καθήκοντος.

Οι συνάδελφοί μας αποδεικνύουν για πολλοστή φορά ότι με τον επαγγελματισμό τους, την αυταπάρνηση και αυξημένο το αίσθημα προσφοράς τους προς την κοινωνία, τους αξίζει η επιβράβευση που δικαιωματικά και διαχρονικά τους οφείλεται.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου