Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Δικογραφία για ψευδορκία σε δύο ψαράδες που είπαν ψέμματα στις Αρχές

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Συμπληρωματικές καταθέσεις έδωσαν δυο ψαράδες οι οποίοι φαίνεται πως είπαν… ψέματα στις αρχικές τους αναφορές για το εάν ήταν στη θάλασσα τη στιγμή που ο πρώην υπουργος Σήφης Βαλυράκης έχασε τη ζωή του στην Ερέτρια!

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμπειροι αξιωματικοί του Λιμενικού είχαν λάβει καταθέσεις από όλους τους ψαραδες της περιοχής την περασμένη εβδομάδα. Δυο από αυτούς κλήθηκαν να καταθέσουν συμπληρωματικά καθώς στις πρώτες καταθέσεις τους υποστήριξαν πως δεν ήταν στη θάλασσα λίγο πριν βγει ο Σήφης Βαλυράκης με το σκάφος τους ανοιχτά της Ερέτριας.

Ωστόσο, μέσω φωτογραφιών από ερασιτεχνικό drone οι έμπειροι λιμενικοί είδαν πως οι δυο ψαράδες είπαν ψέματα καθώς ήταν στο νερό! «Είχα βγει έξω από το λιμανάκι για να φορτίσω την μπαταρία του σκάφους μου δεν είχα βγει να ψαρέψω», υποστήριξε στη συμπληρωματική του κατάθεση ο ένας από τους δυο ψαράδες.

Οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι δεν σχετίζονται με το περιστατικό όμως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Εις βάρος τους σχηματίστηκε νέα δικογραφία για ψευδορκία.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου