Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

«Ειδικοί» και πάνελ έβαλαν στην μέση την δασκάλα που αρνείται την μάσκα Λινού: «Υπακούμε στους νόμους του κράτους ακόμα [ΒΙΝΤΕΟ]

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τους έκλεισε το τηλέφωνο… Λινού: «Υπακούμε στους νόμους του κράτους ακόμα και αν είναι λάθος»
Σε προηγούμενο άρθρο διαβάσατε για την καθηγήτρια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Μυτιλήνη που αρνείται να φορέσει μάσκα, επειδή, όπως εξηγεί η ίδια, παθαίνει κρίσεις πανικού.

«Πολλοί άνθρωποι γύρω μου, έχουν πρόβλημα, δυσφορούν με τη μάσκα, αλλά κι εγώ προσωπικά, με έπιανε κρίση πανικού κάθε φορά που την φορούσα. Ειδικά στην ιδέα ότι θα πρέπει να κάνω με αυτό τον τρόπο μάθημα. Φορώ τη μάσκα αλλά πάντα, όσο την ανέχομαι.

Δεν νομίζω να συμφέρει κανέναν να παθαίνω κρίση πανικού μέσα στην τάξη, να μην μπορώ να μιλήσω. Τα παιδιά δεν τα πίεσα ποτέ, μπήκα μέσα στην τάξη και τα είδα όλα τρομοκρατημένα και τους λέω «παιδιά, υπάρχουν κάποιοι που δεν την ανέχονται;». Μου είπαν πάρα πολλά παιδιά δεν την ανέχονται. «Εγώ παιδιά δεν μπορώ», λέω «να κάνω τον χωροφύλακα. Όποιος δεν μπορεί…».»

Αυτή την φορά η δασκάλα ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία την είχαν βάλει κυριολεκτικά στην μέση, ζητώντας από αυτήν να σεβαστεί τις υπουργικές αποφάσεις και το δημόσιο συμφέρον και να βάλει την μάσκα.

Το «παρών» έδωσε και η Αθηνά Λινού, η οποία απαίτησε από την Πολιτεία να επιληφθεί του θέματος, λέγοντας πως «υπακούμε στους νόμους του κράτους ακόμα και αν είναι λάθος»

Η κα Μάρω Ευσταθίου, όπως ονομάζεται η δασκάλα αντιμετωπίστηκε με θυμό και οργή από το πάνελ με έναν δημοσιογράφο μάλιστα να της υψώνει την φωνή και την ίδια στο τέλος να κλείνει το τηλέφωνο.

Δείτε τι ειπώθηκε:


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου