Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Ζωγρσφου: Αναρχο σε ρόλο “κυνηγού κεφαλών” εντόπισαν Αστυνομικό εκτός Υπηρεσία και τον καταδίωξαν- κατα τη διαφυγή του τραυματίσθηκε σε τροχαίο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Αντιεξουσιαστές σε ρόλο “κυνηγού κεφαλών” αναζητούν Αστυνομικούς να κινούνται και ακόμα και αν θεωρούν ότι πρόκειται για αστυνομικούς προβαίνουν σε επιθέσεις

Αστυνομικός της Ομάδας «ΔΙΑΣ» εν κινήσει με ιδιωτικό μέσο, εκτός υπηρεσίας έγινε αντιληπτός από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου στη περιοχή του Ζωγράφου και ενήργησε ελιγμούς αποφυγής όταν τον καταδίωξαν.

Κατά την καταδίωξη ο Αστυνομικός τραυματίσθηκε, όταν έχασε τον έλεγχο και προκάλεσε ατύχημα.

Ειχε προηγηθεί “faceControl”, εξωτερικά των εστιών του Ζωγράφου άτομα του “χώρου” ενεργούν ελέγχους πολιτών για να εντοπίσουν αστυνομικούς διερχόμενους με τα ατομικά τους μέσα κατα το σχόλασμα απο την υπηρεσία τους.

Ενω και στην περιοχή της Καλλιθέας όπως αναφέρει αστυνομική πηγή του NantiaReport.gr συνελήφθη νεαρή προσαρτημένη στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Κατά την έρευνα στο κινητό της  κατασχέθηκε πλήθος φωτογραφιών με αστυνομικούς στις οποίες διακρίνονται τα χαρακτηριστικά τους. Οπως αποδίδεται πρόκειται για στοχοποίηση και “επικήρυξη” εντολών της ΕΛΑΣ, καθώς ο αντιεξουσιαστικός χώρος και οι “τρομολαγνοι” επιδιώκουν να προκαλέσουν επίθεση με θύμα αστυνομικό, ως πράξη “αλληλεγγύης” στον κατάδικο τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα .

Πηγή ➤NantiaReport.gr


1 σχόλιο:

  1. Να δούμε πότε θα ξυπνήσει η κυβέρνηση και θα τους κατηγορεί σαν τρομοκρατική οργάνωση όπως με την χρυσή Αυγή.Αν είναι δυνατόν τα αναρχοφασιστόμουτρα να κυνηγούν την Αστυνομία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή