Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Σκηνές «Φαρ Ουέστ» στο κέντρο της Αθήνας για το ξεκαθάρισμα λογαριασμών της αλβανικής μα φίας – Tο χρονικό του «πολέμου»

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τρεις φορές έχουν επιχειρήσει να τον σκοτώσουν… Η τρίτη καταγράφηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο σταθμό Λαρίσης, όταν οι δύο επίδοξοι δολοφόνοι τον πυροβόλησαν μέσα από ταξί, τραυματίζοντάς τον στη γάμπα.

Ο 32χρονος από την Αλβανία ήταν πρωταγωνιστικό μέλος συμμορίας της αλβανικής μαφίας, η οποία στο πλαίσιο δολοφονικού ξεκαθαρίσματος με αντίπαλη ομάδα ομοεθνών τους, τη διετία 2007-2008, καταμέτρησε… 12 ανθρωποκτονίες και 10 απόπειρες.

Αξιοσημείωτο είναι πως μία μέρα πριν ο 32χρονος γίνει και πάλι στόχος, είχε συλληφθεί στο κέντρο της Αθήνας να κινείται με ηλεκτρικό πατίνι, έχοντας στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών, ένα πιστόλι ενώ φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο…

Την Παρασκευή, και ενώ αφέθηκε ελεύθερος, αφού του ορίστηκε ρητή δικάσιμος, κινούνταν στην πλατεία Αττικής, όταν δέχθηκε τους πυροβολισμούς από τους δύο επιβάτες ταξί.

Το ταξί συνέχισε την πορεία του έως το σταθμό Λαρίσης, όταν οι δύο επιβάτες είδαν μπροστά τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ανάγκασαν τον οδηγό να σταματήσει και έφυγαν τρέχοντας αφήνοντας στο πίσω κάθισμα ένα πιστόλι. Ο οδηγός σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ στο νοσοκομείο είχε μεταφερθεί και ο στόχος της δολοφονικής επίθεσης.

Ο 32χρονος από την Αλβανία έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Στις 20 Ιουλίου 2007 άγνωστοι είχαν αποπειραθεί να τον σκοτώσουν στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στις 26 Μαΐου 2019 τον είχαν πυροβολήσει άγνωστοι στο σταθμό Λαρίσης, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Η πρώτη συμμορία, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, αποτελείτο από 9 Αλβανούς υπηκόους και η δεύτερη από 5 ομοεθνείς τους, ανάμεσά τους και ο 32χρονος που έγινε στόχος την περασμένη Παρασκευή.

Κρατάει… χρόνια

Ο αιματηρός πόλεμος εκείνης της 2ετίας καταγράφηκε ως εξής:

* Ανθρωποκτονία: 2008 στο Κερατσίνι (αρχηγικό μέλος – Bogdanis Elvis)

* Τριπλή ανθρωποκτονία στον Κολωνό το 2007

* Διπλή ανθρωποκτονία και απόπειρα σε βάρος 4 ατόμων στην Αθήνα το 2007

* Ανθρωποκτονία σε καφενείο στο Κερατσίνι το 2008

* Ανθρωποκτονία το 2008. Το πτώμα βρέθηκε σε δασική περιοχή στον Μαραθώνα

* Απόπειρα σε βάρος του 32χρονου την 20-7-2007 στην Αθήνα

* Απόπειρα σε βάρος αρχηγικού μέλους της 2ης ομάδας το 2007 στον Αγ. Παντελεήμονα

* Ανθρωποκτονία και απόπειρα σε βάρος 2 ατόμων το 2008 έξω από καφετέρια στη Ν. Σμύρνη

* Τριπλή ανθρωποκτονία σε καφενείο το 2008 στον Αγιο Παντελεήμονα

* Δέκα υποθέσεις με απόπειρες ανθρωποκτονιών.

Από… κόσκινο

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά τη νέα δολοφονική απόπειρα, «ξεσκονίζουν» το ταξί για εντοπισμό αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού, ενώ θα γίνει αντίστοιχη εξερεύνηση και βαλλιστική εξέταση στο πιστόλι που άφησαν πίσω τους.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου