Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Κινηματογραφική έμοιαζε η καταδίωξη των αστυνομικών για τη σύλληψη του 31χρονου δράστη του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα Πηλίου ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από το διπλό φονικό που έγινε το βράδυ της Δευτέρας σε χωριό της Μακρινίτσας Πηλίου.

Ήδη στα χέρια της αστυνομίας, μετά από ανθρωποκυνηγητό, βρίσκεται ο δράστης ο οποίος είχε διαφύγει αφού είχε σκοτώσει τη σύζυγό του και τον αδερφό της.

Κινηματογραφική έμοιαζε η καταδίωξη των αστυνομικών για τη σύλληψη του 31χρονου δράστη του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα Πηλίου, το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, από τα πρώτα κιόλας λεπτά δόθηκε κατεπείγον σήμερα προς όλες τις μονάδες και τα περιπολικά της Αστυνομίας, της Τροχαίας, της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ και τις μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να “χτενίσουν” την περιοχή πάνω από τον περιφερειακό δρόμο για τον εντοπισμό του μακελάρη, που σκότωσε τη σύζυγό του, τον αδερφό της και τραυμάτισε την πεθερά του.

Η άτυχη γυναίκα είχε παντρευτεί πριν από τρία περίπου χρόνια και είχε αποκτήσει ένα κοριτσάκι με τον σύζυγό της, ο οποίος έμελλε να είναι ο δολοφόνος της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νεαρή γυναίκα κάλεσε σήμερα το απόγευμα την αστυνομία γιατί ο εν διαστάσει σύζυγός της απείλησε πως θα μετέβαινε στο σπίτι του αδερφού της, στη Μακρινίτσα, όπου διέμενε η 28χρονη το τελευταίο διάστημα, για να την σκοτώσει. Λίγη ώρα μετά εμφανίστηκε στο σπίτι, όπου σπάζοντας την τζαμαρία της, εισήλθε στην οικία.

Ο αδερφός της κοπέλας προσπαθώντας να προστατέψει την αδερφή του δέχθηκε μαχαιριά κοντά στην καρδιά ενώ στη συνέχεια ο μαινόμενος σύζυγος μαχαίρωσε και την εν διαστάσει γυναίκα του.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές τόσο στην κοιλιά όσο και στα πλευρά, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο. Ο αδερφός της δέχθηκε μαχαιριές στην κοιλιά και στην καρδιά, κάτι που του επέφερε ακαριαία τον θάνατο.

Ο δράστης ενοχλούσε τη γυναίκα και την οικογένειά της, που μάλιστα είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή για να σταματήσει να τους ενοχλεί.

Οι σοροί των δύο άτυχων νεαρών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ.

Σοκαρισμένος ο αστυνομικός που ήρθε τετ α τετ με τον δράστη – «Βοήθεια σώστε με» φώναζε το θύμα στο 100

Τραγική φιγούρα, ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο σημείο, ύστερα από κλήση που δέχθηκε στο “100” από την άτυχη 28χρονη γυναίκα.

«Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας» φώναζε λίγα λεπτά πριν τις 19.40 το βράδυ της Δευτέρας η γυναίκα που σήμερα δε βρίσκεται στη ζωή. Απέναντί της βρισκόταν ο σύζυγός της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσης προβλήματα και το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση.

Αμέσως ο αστυνομικός του Α.Τ. Βορείου Πηλίου παίρνει το περιπολικό και κατευθύνεται στη Μακρινίτσα. Παρότι η απόσταση δεν είναι μεγάλη, αργεί να φτάσει καθώς μπροστά του προπορεύεται ένα φορτηγό, που τον καθυστερεί.

Φτάνοντας στο καλντερίμι που οδηγεί στο σπίτι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, έρχεται τετ α τετ με τον δολοφόνο, που μόλις είχε σκοτώσε ιτα δύο αδέρφια. Ο νεαρός άνδρας βλέπει το περιπολικό και χάνεται μέσα στα δέντρα, από τα καλντερίμια, με τον αστυνομικό να τον αναζητά. Όμως καταφέρνει και το σκάει μέχρι να συνειδητοποιήσει ο έμπειρος ένστολος τι ακριβώς είχε συμβεί εκεί λίγα λεπτά νωρίτερα.

Αμέσως έδωσε στον ασύρματο εντολή να μπλοκάρουν την κυκλοφορία των οχημάτων, προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης, όπως έγινε μία ώρα αργότερα.

Ο αστυνομικός βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς εκτιμά οτι η αργοπορία του λόγω του φορτηγού που προπορευόταν στο στενό οδικό κύκλωμα του Πηλίου έδωσε την ευκαιρία στον δράστη να ολοκληρώσει το έγκλημά του.

Καταγραφή

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα.

TheNewspaper.gr

φωτογραφία: taxydromos.gr


«Ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει. Έφερε μαζί του μαχαίρι και, όταν έφθασε στο σπίτι που βρισκόταν η πρώην γυναίκα του, αντιλήφθηκε ότι δύο πόρτες ήταν κλειδωμένες. Τις έσπασε, πέρασε μέσα από ένα κενό στα κάγκελα και άρχισε αμέσως να σπέρνει τον θάνατο».

Με αυτά τα λόγια περιγράφουν σε πόρταλ τις κινήσεις και την ψυχολογική κατάσταση του 31 ετών άνδρα που το απόγευμα της Δευτέρας 5 Απριλίου εισέβαλε στο πατρικό σπίτι της πρώην συζύγου του στη Μακρινίτσα και, κραδαίνοντας ένα μαχαίρι, τη μαχαίρωσε στον λαιμό.

Η γυναίκα φώναζε «βοήθεια, έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει την τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας», ενώ ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. Μέσα στο σπίτι, εκτός από την πρώην σύντροφό του Κωνσταντίνα Τσάπα, βρισκόταν και η μητέρα της, την οποία ο άνδρας τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο.

Τα δύο θύματα του φονικού - Φωτογραφία:  thenewspaper
Τα δύο θύματα του φονικού – Φωτογραφία: thenewspaper

Τις κραυγές της μάνας άκουσαν γείτονες, που ειδοποίησαν τον 30χρονο αδελφό της κοπέλας Γιώργο. Ο 30χρονος μπήκε μέσα στο σπίτι κρατώντας ένα ξύλο για να αποτρέψει τον πρώην γαμπρό του. Ωστόσο ο δράστης τού χίμηξε μπήγοντάς του το μαχαίρι στην καρδιά, με αποτέλεσμα να πέσει και αυτός νεκρός.

Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν στο zougla.gr πως ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε για κάποιο διάστημα νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική με αποτέλεσμα η πρώην σύντροφος του να κάνει αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα.

«Το ζευγάρι είχε αποκτήσει μαζί ένα παιδί και βρισκόταν σε διάσταση από τον περασμένο Δεκέμβριο. Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι τους και πήγε στο πατρικό της στο Πήλιο γιατί δεν άντεχε τη συμπεριφορά του δράστη, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχολογική φύσεως και είχε κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό ήταν που τον εξόργισε» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

H 28χρονη με τον δράστη - Φωτογραφία: e-thessalia
H 28χρονη με τον δράστη – Φωτογραφία: e-thessalia

Μετά το μακελειό, ο δολοφόνος τράπηκε σε φυγή, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε με κατεύθυνση προς το σπίτι του, σε ένα άλλο χωριό του Πηλίου.

Ωστόσο είχε ήδη δοθεί σήμα προς όλες τις μονάδες και τα περιπολικά της Αστυνομίας, της Τροχαίας, της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ και τις μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να «χτενίσουν» την περιοχή πάνω από τον περιφερειακό δρόμο για τον εντοπισμό του.

Πράγματι, λίγο μετά τις 21.00 ο 31χρονος εντοπίστηκε να κινείται από τον περιφερειακό προς την Αγριά. Ξεκίνησε καταδίωξή και όχημα της Ασφάλειας κατάφερε να του κλείσει τον δρόμο ωστόσο εκείνος εμβόλισε το περιπολικό, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κανέναν επιβαίνοντα.

Οι αστυνομικοί στις 21.25 τού πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ενώ βρέθηκε μέσα στο όχημά του και το μαχαίρι που δολοφόνησε τα δύο άτυχα αδέλφια.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου