Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Νέα Υόρκη: Νεκρός στην άσφαλτο ομογενής αστυνομικός Ο Αναστάσιος Τσάκος, Έλληνας ομογενής, ετών 43,....φωτο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Τι δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης

Εν ώρα εργασιακού καθήκοντος έχασε τη ζωή του αστυνομικόςστη Νέα Υόρκη. Ο Αναστάσιος Τσάκος, Έλληνας ομογενής, ετών 43, βρήκε τραγικό θάνατο, καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα ενώ ρύθμιζε την κυκλοφορία στον πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο Λονγκ Άιλαντ Εξπρεσγουέι (Long Island Expressway) στο Κουίνς, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης.


Στην εικόνα που ακολουθεί αποτυπώνεται η λεωφόρος επί της οποίας ο αστυνομικός έχασε τη ζωή του

street-death

Την είδηση του θανάτου του Τσάκου ανακοίνωσε ο ίδιος ο αρχηγός του NYPD, Ντέρμοτ Σι (Dermot Shea), λίγο μετά το τραγικό συμβάν.

«Σήμερα το πρωί, ο αστυνομικός του Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων του NYPD (NYPD Highway) Αναστάσιος Τσάκος, σύζυγος και πατέρας δυο μικρών παιδιών, βρήκε τραγικό θάνατο ενώ προστάτευε τους πολίτες της Νέας Υόρκης. Σύσσωμο το NYPD πονάει απόψε, ενόσω θρηνούμε όλοι μαζί την απώλεια του αδελφού μας. Μια απώλεια όχι μόνο για την οικογένεια του NYPD, αλλά για ολόκληρη την πόλη», τόνισε ο Σι.

Σύμφωνα με το ABC New York, o Τσάκος παρασύρθηκε στην λωρίδα ανατολικής κατεύθυνσης του LIE, κοντά στο Φράνσις Λούις Μπούλεβαρντ, από ένα αυτοκίνητο τύπου Volkswagen του 2013. Οδηγός ήταν μια γυναίκα η οποία βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών και η άδειά της είχε αφαιρεθεί. Συνελήφθη λίγο αργότερα από την Αστυνομία.

Ο Αναστάσιος Τσάκος υπηρετούσε επί 14 χρόνια στο NYPD και ήταν οικογενειάρχης με δυο μικρά παιδιά, ηλικίας 6 και 3 ετών. Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Δήμαρχος Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο (Bill de Blasio) εξέφρασε την οδύνη του και τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του ομογενούς Αστυνομικού.

«Είναι μια στιγμή μεγάλου πόνου. Ο Αστυνομικός Αναστάσιος Τσάκος προσέφερε 14 χρόνια στην πόλη προστατεύοντας τον κόσμο, και αυτό έκανε κι απόψε. Ήταν εκεί έξω προσπαθώντας να διασφαλίσει ότι άπαντες ήταν ασφαλείς. Είναι νεκρός επειδή κάποιος οδήγησε υπό την επήρεια ουσιών και ανεύθυνα. Κάποιος οδήγησε με ακυρωμένη άδεια οδήγησης. Είναι νεκρός επειδή επενέβη σε ένα συμβάν όπου κάποιοι είχαν οδηγήσει επίσης ανεύθυνα και με ακυρωμένη άδεια», τόνισε ο κ. ντε Μπλάζιο.

 

Πηγή ➤lawandorder.gr
lawandorder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου