Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Έβγαλαν «λαβράκι» στον Έβρο: Εντοπίστηκαν χιλιάδες είδη «μαϊμού» και κάν ναβη μέσα σε φορτηγό Ο αλλοδαπός οδηγός συνελήφθη

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ο αλλοδαπός οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία  για μεταφορά παραποιημένων προϊόντων και κατοχή ναρκωτικών 

Στο Βέλγιο κατευθυνόταν ο οδηγός μιας νταλίκας με πινακίδες Πολωνίας το οποίο ξεκίνησε από την Τουρκία, αλλά δεν έφτασε ποτέ καθώς στο Τελωνείο Κήπων στον Έβρο οι ελεγκτές ανακάλυψαν χιλιάδες είδη «μαϊμού» και η σκυλίτσα «Laika» ναρκωτικά στο… εσώρουχο του οδηγού!

Οι άνδρες της Δίωξης Λαθρεμπορίου που έκαναν λεπτομερή έλεγχο στη νταλίκα, ξετρύπωσαν ανάμεσα στα νόμιμα εμπορεύματα 20.544 παραποιημένα είδη ένδυσης, υποδήματα και τσάντες με τα σήματα διαφόρων γνωστών εταιρειών. Την ίδια ώρα, ο σκύλος ανιχνευτής «Laika» της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης ανακάλυπτε στο εσώρουχο του αλλοδαπού οδηγού και σε ένα δοχείο με… τσάι δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12,5 γραμμαρίων.

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά παραποιημένων προϊόντων και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης. Τα παραποιημένα είδη δεσμεύθηκαν για να καταστραφούν ύστερα από παρεμβάσεις των εταιρειών στις οποίες ανήκουν τα σήματα, ενώ ήδη εισπράχθηκε πρόστιμο ύψους 17.408 ευρώ.
Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου