Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΜΕΣΣΗΝΙΑ: ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ Πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο, που ήταν πατέρας ενός παιδιού -

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Επίθεση με πυροβολισμούς σε κατάστημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κυπαρισσία

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας ηλικιωμένος άνδρας μπήκε σε κατάστημα ειδών τεχνολογίας που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου στην Κυπαρισσία και μετά από λεκτική διένεξη έφυγε από το κατάστημα και επέστρεψε κρατώντας ένα όπλο (πληροφορίες κάνουν λόγο για περίστροφο) και στόχευσε κατά του 37χρονου ιδιοκτήτη πυροβολώντας τον.
Στο χώρο προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο δράστης λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε στο Α.Τ. Τριφυλίας.

gargalianoionline.gr

Ο 72χρονος  δράστης είχε φραστικό επεισόδιο με το θύμα - Έφυγε από το κατάστημα, επέστρεψε οπλισμένος και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 39χρονο, που ήταν πατέρας ενός παιδιού - Ο δράστης παραδόθηκε

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε  λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κυπαρισσία, όταν άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε, τελικά, επαγγελματία 39 ετών και πατέρα ενός παιδιού, μέσα στο κατάστημά του, που εμπορεύεται είδη τεχνολογίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Best TV, ένας άνδρας 72 ετών

-πρώην λαχειοπώλης- μπήκε στο κατάστημα ειδών τεχνολογίας που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, στην πρωτεύουσα της Τριφυλίας και, κρατώντας ένα όπλο, στόχευσε κατά του ιδιοκτήτη του, πυροβολώντας τον και τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα.


Φαίνεται ότι είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο (πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως λογομάχησαν για κάποιο λογαριασμό ή για τη μη χρήση μάσκας) με τον 72χρονο να επιστρέφει στο κατάστημα και, φέροντας όπλο, να βάλει κατά του ιδιοκτήτη.

Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου και υπέκυψε, ενώ λίγη ώρα μετά ο δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.


Το κίνητρο της επίθεσης μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο.


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου