Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Έβρος: Στήθηκαν οι πυλώνες για το ηλεκτρονικό «δίχτυ» Νέες προκλήσεις από την Τουρκία με drones [βίντεο]

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο Έβρος οχυρώνεται και αυτό αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες -ντοκουμέντο από τους 11 πυλώνες στους οποίους έχει αρχίσει να εγκαθίσταται το ηλεκτρονικό «δίχτυ» παρακολούθησης, με ραντάρ και κάμερες.

Όπως αποκαλύπτει το OPEN oι 11 πυλώνες είναι κατά μήκος του ποταμού στον Έβρο και οι κάμερες έχουν βεληνεκές 15 χλμ μέσα στο τουρκικό έδαφος.

 Την ίδια ώρα, οι ελληνικές δυνάμεις περιφρούρησης των συνόρων παραμένουν σε αυξημένη επιφυλακή, ενώ παράλληλα προχωρούν τα έργα για τον φράχτη.

Έβρος: Νέες προκλήσεις από την Τουρκία με drones

Θυμίζουμε ότι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα η Άγκυρα επανήλθε στη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών/drones του τύπου «Μπαϊρακτάρ» στην παρέβριο περιοχή.

Πτήσεις των ιδιαίτερα εξελιγμένων drones, που κατά κόρον έχει χρησιμοποιήσει με επιτυχία η Αγκυρα στη Βόρεια Συρία, στη Δυτική Λιβύη και στον Νότιο Καύκασο κατά των Αρμενίων.

Επίσης αντίστοιχα drones του τύπου «Ακιντζί», για τη διενέργεια κατασκοπευτικών δραστηριοτήτων, τη συλλογή πληροφοριών κ.ά.

Επίσης, πέραν της χθεσινής πτήσης, πριν από μία εβδομάδα έτερο μη επανδρωμένο αεροσκάφος είχε διεισδύσει σε βάθος δύο περίπου χιλιομέτρων στον ελληνικό εναέριο χώρο.

Η Αγκυρα χρησιμοποιεί τέτοια ιπτάμενα μέσα για την περιοχή του Εβρου, τα οποία απογειώνονται από τη στρατιωτική βάση Τεγκιρντάκ στην Ανατολική Θράκη.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου