Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Γλυκά Νερά: Το παραμύθι που κατέληξε στον πιο φριχτό εφιάλτη – Συγκλονισμένη η Αλόννησος για την 20χρονη Καρολάϊν και τον σύζυγό της ΦΩΤΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Γλυκά Νερά: Το κουαρτέτο των αδίστακτων ληστών που πραγματοποίησαν ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα των τελευταίων ετών στη χώρα μας, συγκλόνισαν το πανελλήνιο με την πρωτοφανή αγριότητά τους και έφεραν τον πιο φρικτό εφιάλτη σε μια οικογένεια που ζούσε την απόλυτη ευτυχία.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο εξωτερικό, ενώ η 20χρονη που όπως και η ίδια ανέφερε είχε βρει στο πρόσωπο του 32χρονου τον άνδρα της ζωής της είχε ανεβάσει στους λογαριασμούς της στα social media την ημέρα της τελευταίας επετείου του γάμου της: «Όταν συνειδητοποιήσετε ότι θέλετε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας με κάποιον, θέλετε το υπόλοιπο της ζωής σας να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό!! Χρόνια πολλά αγάπη μου».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας magnesianews.gr, η οικογένειά της νεαρής που δολοφονήθηκε άγρια, ζει στην Αλόννησο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γονείς της κοπέλας (βρετανικής καταγωγής ο πατέρας και η μητέρα της με καταγωγή από τις Φιλιππίνες) ζουν και δραστηριοποιούνται στο νησί, αν και κατάγονται από άλλες χώρες, ενώ και η 20χρονη που είχε γεννηθεί στο νησί το οποίο υπεραγαπούσε, το επισκέπτονταν συχνά και αφότου παντρεύτηκε.

Όλοι όσοι γνωρίζουν την οικογένεια αλλά γνώριζαν και την Καρολάιν, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για όλα τα μέλη της οικογένειας, όπως αναφέρει το magnesianews.gr και τονίζει ότι δεν είναι τυχαίο, ότι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση η τοπική κοινωνία της Αλοννήσου είναι συγκλονισμένη.

Οι ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού και ο πιο φριχτός εφιάλτης τους

Η πανέμορφη κοπέλα και ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων εδώ κι ένα περίπου χρόνο ζούσαν το όνειρο τους. Μετά την ένωση του έρωτα τους με δεσμά του γάμου, πριν έντεκα μήνες ήρθε στον κόσμο και ο καρπός της αγάπης τους, το πρώτο τους παιδί. Ένα κοριτσάκι που μοιάζει στην αδικοχαμένη μητέρα της. Το μωράκι έδωσε μεγαλύτερη χαρά στο ζευγάρι, με τον 32χρονο πιλότο να κάνει την παρακάτω ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ημέρα που ήρθε στο κόσμο η κορούλα του. «Η καλύτερη μέρα στη ζωή ενός άνδρα».

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που τους γνώριζαν πολύ καλά, ήταν αγαπημένοι, ενώ πριν λίγες ημέρες είχαν πραγματοποιήσει και το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό.

Ήταν η πρώτη τους απόδραση εκτός Ελλάδας, έχοντας μαζί τους και το αγαπημένο τους παιδί. Στις 21 Απριλίου ταξίδεψαν στο Ντουμπάι. Εκεί πέρασαν μοναδικές στιγμές, με την 20χρονη κοπέλα να μοιράζεται με τους φίλους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη χαρά της αλλά και την ευτυχία της.

Το χρονικό του εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Η νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε τα ξημερώματα από ληστές που εισέβαλαν στη μεζονέτα όπου διέμενε με τον 32χρονο σύζυγό της και την μόλις 11 μηνών κορούλα τους.

Οι αδίστακτοι ληστές, αφού σκότωσαν τον σκύλο της οικογένειας για να μην τους προδώσει και για να μην τους εμποδίσει, εισέβαλλαν στη μεζονέτα της οικογένειας από το παράθυρο του υπογείου.

Όπως είπε ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της 20χρονης στην πρώτη του ανεπίσημη κατάθεση στην αστυνομία, οι ληστές εισέβαλλαν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά περίπου στις 4:30 τη νύχτα. Έδεσαν εκείνον χειροπόδαρα σε μια καρέκλα και ακολούθως άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι για χρήματα και χρυσαφικά. Όπως είπε ο 32χρονος φορούσαν κουκούλες και μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Μπάμπης και Καρολάιν Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αδίστακτοι ληστές δολοφόνησαν την 20χρονη, βρετανικής καταγωγής, προκαλώντας της ασφυξία με ένα μαξιλάρι, δίπλα στο 11 μηνών μωρό της, το οποίο το πρωί βρέθηκε από τους αστυνομικούς δίπλα στη νεκρή, σε κατάσταση σοκ να κλαίει.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι η εισβολή των αδίστακτων κακοποιών έγινε 1,5-2 ώρες πριν τον εντοπισμό τους. Την γυναίκα την μετέφεραν ή την βρήκαν στη σοφίτα όπου ήταν η κούνια με το παιδί. Πιθανόν την πίεσαν να τους πει που βρίσκονται τα χρήματα και τα κοσμήματα απειλώντας με τη ζωή του παιδιού της. Εκεί βρέθηκε νεκρή με ένα μαξιλάρι δίπλα της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι ληστές κατάφεραν να αποσπάσουν από την οικία του 32χρονου και της 20χρονης 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ.

Προνάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου