Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Μεταμόρφωση: Δολοφόνησαν 58χρονο με συμβόλαιο θανάτου Ο Μιχάλης Καπίρης ή αλλιώς “Κεφάλας” ήταν ιδιαίτερα...τα κίνητρα της ενέδρας θανάτου.

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Έξω από σουβλατζίδικο έγινε η δολοφονία - Άγνωστος τον πλησίασε και τον πυροβόλησε
Αγνωστοι δολοφόνησαν εν ψυχρώ άνδρα έξω απο σουβλατζίδικο στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Το άγριο σκηνικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Ο 58χρονος Μιχάλης Καπίρης ή αλλιώς “Κεφάλας” Πρώην πυγμάχος της ΑΕΚ,

Τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ με 3 σφαίρες

Λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ του Σαββάτου, ο 58χρονος βρισκόταν στην είσοδο μιας από τις πιο παλιές καντίνες της Αττικής, επί της οδού Ιφιγενείας 3-5 στα σύνορα Μεταμόρφωσης με Νέα Ιωνία Αττικής. Δυο άτομα με μοτοσυκλέτα τύπου “παπάκι” και κράνη προσέγγισαν το ανυποψίαστο θύμα, ο συνοδηγός έβγαλε ένα όπλο από το μπουφάν του και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Μιχάλη Καπίρη με 3 σφαίρες. Οι τρεις σφαίρες τον βρήκαν στο στήθος και στον λαιμό με αποτέλεσμα να πέσει επιτόπου νεκρός στο οδόστρωμα.

Σοκαρισμένοι οι θαμώνες και οι υπάλληλοι της καντίνας βγήκαν να δουν τι έχει συμβεί, ενώ το παπάκι με τους δυο δολοφόνους εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε μεγάλη αστυνομική δύναμη και κλιμάκιο του εγκληματολογικού, ενώ αποκλείστηκε ο χώρος. Αυτή την ώρα αστυνομικοί του εγκληματολογικού σαρώσουν την γύρω περιοχή για να βρουν υλικό από κάμερες ασφαλείας και να διαπιστώσουν τον τρόπο διαφυγής των δολοφόνων.

Συμβόλαιο θανάτου με “άρωμα” ανακατατάξεων και κατανομής περιοχών στη νύχτα

Έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για πληρωμένο συμβόλαιο και αλλαγών που έχει φέρει η νύχτα με επίκεντρο τη Νέα Φιλαδέλφεια που κατά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει δυναμώσει με δεκάδες νυχτερινά μαγαζιά που “έλεγχε” ο “Κεφάλας”.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή, μίλησαν για χτύπημα της Αλβανικής μαφίας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και εμπλοκή και για ναρκωτικά. Τις επόμενες ημέρες, θα προσπαθήσουν οι αρμόδιες Αρχές να συμπληρώσουν το παζλ και να καταλάβουν τα κίνητρα της ενέδρας θανάτου.


Πηγή ➤  https://www.protothema.gr/  https://www.makeleio.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου