Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Σέρρες: Αστυνομικοί αναρριχήθηκαν στον δεύτερο όροφο για να σώσουν ηλικιωμένη 85χρονη Ο αρχιφύλακας Κωνσταντίνος Χατζηαντωνίου και ο αστυφύλακας Παναγιώτης Ζαχαριάδης,

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Δύο αστυνομικοί αναρριχήθηκαν στον όροφο της γυναίκας που φώναζε για βοήθεια, έπειτα από κλήση που δέχτηκαν χθες το βράδυ στις Σέρρες.

Η 85χρονη γυναίκα είχε πέσει στο πάτωμα, φαινόμενο συνηθισμένο για άτομα προχωρημένης ηλικίας, το οποίο όμως μπορεί να αποβεί και μοιραίο, και καθώς ήταν ανήμπορη να σηκωθεί ζητούσε βοήθεια. Ακούγοντάς την, οι ένοικοι του κτηρίου ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία κατέφθασε άμεσα.

Ο αρχιφύλακας Κωνσταντίνος Χατζηαντωνίου και ο αστυφύλακας Παναγιώτης Ζαχαριάδης, έσπευσαν στο σημείο και αφού αξιολόγησαν την κατάσταση έκριναν ότι ο πιο σύντομος τρόπος να μπουν μέσα στο διαμέρισμα, ήταν να αναρριχηθούν!

Έτσι, χωρίς να χάσουν δευτερόλεπτο, όπως αναφέρει το grtimes, έκαναν το καθήκον τους και με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας, αναρριχήθηκαν μέχρι τον δεύτερο όροφο προκειμένου να βοηθήσουν την ηλικιωμένη.

Η διάσωση είχε αίσιο τέλος, καθώς η 85χρονη γυναίκα είναι καλά στην υγεία της.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου