Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ Γλυκά Νερά ληστεία. : Νεκρή βρέθηκε γυναίκα - Δεμένος δίπλα της ο σύζυγος και το μω ρό στο σπίτι

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Στραγγαλισμό «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία ως αιτία θανάτου της γυναίκας

Υπόθεση - θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη σε τριώροφη κατοικία στα Γλυκά Νερά. 

Τις πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα στο σπίτι της, ενώ δίπλα της βρισκόταν δεμένος σε μια καρέκλα ο σύζυγός της. Όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από στραγγαλισμό, ενώ στο σπίτι βρίσκεται και το μωρό του ζευγαριού. Οι πρώτες πληροφορίες για το άγριο αυτό φονικό, κάνουν λόγο για ληστεία. 

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ύστερα από κλήσεις των γειτόνων, με την Άμεση Δράση να βρίσκεται  αυτή τη στιγμή στο σημείο, ενώ επί τόπου μεταβαίνει και κλιμάκιο της Ασφάλειας

ΝΕΟΤΕΡΑ  

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες: Οι ληστές βασάνισαν την 20χρονη κοπέλα και κρέμασαν το σκυλί της οικογένειας - Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγος
Σοκ προκαλεί η αιματηρή ληστεία που πραγματοποιήθηκε σε διώροφη κατοικία στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα στην οδό Παναγού 10. 

Τις πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι νεκρή μία γυναίκα 20 ετών. Δίπλα της βρισκόταν δεμένος σε μια καρέκλα ο 32χρονος σύζυγός της. Τα μέχρι τώρα στοιχεία, δείχνουν ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από στραγγαλισμό, ενώ στο σπίτι βρισκόταν και το 11 μηνών μωρό του ζευγαριού. 

Τα κίνητρα των δραστών, όπως όλα δείχνουν, ήταν η ληστεία του σπιτιού, ενώ οι δράστες εισέβαλαν στην οικία από ένα παραθυράκι στο ισόγειο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι ληστές βασάνισαν αρχικά τη γυναίκα για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα και στη συνέχεια τη στραγγάλισαν, ενώ κρέμασαν και το σκυλί της οικογένειας. Ο σύζυγος της κοπέλας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ύστερα από κλήσεις των γειτόνων. Επί τόπου βρίσκονται η Άμεση Δράση και κλιμάκια του Ανθρωποκτονιών και της Ασφάλειας. 

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου