Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Γκελεστάθη: Κρίμα να μένει καθηλωμένη η ΟΠΚΕ - Μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της εγκληματικότητας

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
«Παρά τις δυσκολίες», θεωρώ πως «σύντομα θα ληφθεί μέριμνα ώστε αφενός να αποσυρθούν οι ομάδες από φυλάξεις σταθερών στόχων και αφετέρου να ενισχυθεί η υπηρεσία αριθμητικά», υπογραμμίζει

Στον ζήλο των ανδρών της ομάδας ΟΠΚΕ, εστιάζει σε ανάρτησή της στο facebook, η Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννα Γκελεστάθη.

«Παρά τις δυσκολίες», θεωρώ πως «σύντομα θα ληφθεί μέριμνα ώστε αφενός να αποσυρθούν οι ομάδες από φυλάξεις σταθερών στόχων και αφετέρου να ενισχυθεί η υπηρεσία αριθμητικά», υπογραμμίζει και θεωρεί ότι η «παρουσία της ΟΠΚΕ μπορεί να επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα στη μείωση της εγκληματικότητας».

Η ανάρτηση της Ιωάννας Γκελεστάθη:

«Μετά από μια ακόμη συζήτηση με άνδρες της ΟΠΚΕ διαπίστωσα για πολλοστή φορά ότι τις ομάδες τους δεν τις ξεχωρίζει ούτε η άρτια εκπαίδευση την οποία έχουν λάβει ούτε η μεγάλη εμπειρία την οποία έχουν αποκτήσει αλλά ο συγκινητικός ζήλος που τους διακατέχει για την άσκηση της υπηρεσίας τους. Ούσα βεβαία ότι την διαπίστωση αυτή συμμερίζονται η πολιτική και η φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ θεωρώ πως παρά τις δυσκολίες της συγκυρίας οι οποίες δεν δημιουργούν συνθήκες ευχέρειας κινήσεων σύντομα θα ληφθεί μέριμνα ώστε αφενός να αποσυρθούν οι ομάδες από φυλάξεις σταθερών στόχων και αφετέρου να ενισχυθεί η υπηρεσία αριθμητικά. Η παρουσία της ΟΠΚΕ μπορεί να επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα στη μείωση της εγκληματικότητας ως εκ τούτου είναι κρίμα τόσο το να μένει καθηλωμένη όσο και το να στερείται τις δυνάμεις οι οποίες αθροιζόμενες στις υπάρχουσες θα αναδείξουν όλο το εύρος των δυνατοτήτων της». 

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου