Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Μάζης: Κομμένες οι επισκέψεις Τούρκων επισήμων - Άμεση απέλαση κατασκόπων Ο. Κιράν ήρθε στη Θράκη για να… εμψυχώσει

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Σε μια κίνηση που «μυρίζει» "μπαρούτι" προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος έστειλε στη Θράκη τον υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Γιαβούζ Σελίμ Κιράν

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, μίλησε ο καθηγητής γεωπολιτικής για την επίσκεψη του Τούρκου υφυπουργού Γιαβούζ Σελίμ Κιράν στη Θεσσαλονίκη και στη Θράκη.

Σε μια κίνηση που «μυρίζει» "μπαρούτι" προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος έστειλε στη Θράκη τον υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Γιαβούζ Σελίμ Κιράν.

Κάιρο: "Σταματήστε τις προκλήσεις κατά της Ελλάδας" - Άγκυρα: "Θα φύγουμε από την Λιβύη"


Είναι η πρώτη του «κίνηση» μετά την επεισοδιακή συνέντευξη τύπου των Μεβλούτ Τσαβούσογλου.Έστειλε για επιθεώρηση στη Θράκη τον υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Γιαβούζ Σελίμ Κιράν.

Ο Κιράν τον περασμένο Μάρτιο, εν μέσω της απόπειρας εισβολής χιλιάδων μεταναστών στον Έβρο, είχε παρομοιάσει την κατάσταση με το … Άουσβιτς.

Ο κ. Κιράν ήρθε στη Θράκη για να… εμψυχώσει τους φορείς που χρησιμοποιούνται ως «πιόνια» από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, προωθώντας την τουρκική προπαγάνδα στην περιοχή.

 

Πηγή: pentapostagma.gr


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου