Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα, 3 Μαΐου 2021

Η αστυνομία δεν έχει ωράριο, δεν έχει αργίες Ενώ η πόλη γλεντουσε και γιόρταζε, κάποιοι έθεσαν ξανά εαυτόν, στην υπηρεσία της κοινωνίας και του Πολίτη..ΦΩΤΟ.

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Η αστυνομία δεν έχει ωράριο, δεν έχει αργίες

Χθες στις 01.00 το βράδυ οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ΑΘΗΝΏΝ του Αγίου Παντελεήμωνα έλαβαν κλήση για σοβαρό τροχαίο το οποίο σημειώθηκε επί της οδού Πατησιων στο ύψος της Πλατείας Αμερικής.


Οι ειδικοί φρουροι με το που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ένα μηχανάκι ολοσχερώς κατεστραμενο και 2 άλλοδαπους αιμόφυρτους στο οδόστρωμα να μην κινούνται με σοβαρά τραυματα σε όλο το σώμα και να αιμοραγουν από το κεφάλι.

Δίχως να χάσουν χρόνο και πιστοί στην αποστολή τους οι αστυνομικοί, προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στους δύο σοβαρά τραυματισμενους αλλοδαπούς, σταματώντας την ακατάσχετη αιμορραγία στο χερι στον έναν εξ αυτων, εφαρμόζοντας περιδεση με tourniquet σύμφωνα με την εκπαίδευση που έχουν λάβει.


Στην συνέχεια προσπαθούσαν με επιδεσμους και γάζες, υλικά τα οποία δεν παρέχει η υπηρεσια αλλά προμηθεύονται με δικά τους έξοδα, να περιποιηθουν τα τραυματα, κυρίως στο κεφάλι, και στους 2 τραυματιες.


Με την άμεση επέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ, ο ένας εξ αυτών ανέκτησε τις αισθήσεις του, σφαδάζοντας από τους πόνους, ενώ ο έτερος συνέχισε να κειτεται αναίσθητος στο έδαφος, με τους αστυνομικούς να ελέγχουν συνεχώς τις ζωτκές του λειτουργίες(σφυγμο - αναπνοή). 


Με την άφιξη των 2 ασθενοφόρων μεταφέρθηκαν στον νοσοκομείο "Σωτηρία" συνοδεία της ίδιας ομάδας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σε σοβαρή μεν κατάσταση, έχοντας όμως ξεπεράσει πλέον τον κίνδυνο.

 

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου