Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Καταδίωξη της ΟΠΚΕ σε όχημα με Ρομά στο Ζεφύρι Λαβράκι» έκρυβε η κινηματογραφική καταδίωξη

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Απεδείχθη ότι ο οδηγός του συμμετείχε στην διάρρηξη των 98” στο Χαλάνδρι!

Λαβράκι» έκρυβε η κινηματογραφική καταδίωξη ανδρών της ΟΠΚΕ τα ξημερώματα στο Ζεφύρι εναντίον οχήματος με δυο Ρομά που δε σταμάτησαν για έλεγχο, καθώς ο οδηγός του οχήματος εμπλέκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πρόσφατη διάρρηξη – εξπρές στο Χαλάνδρι, κατά την οποία οι δράστες έφυγαν με το χρηματοκιβώτιο στα χέρια.

Υπενθυμίζεται, ότι η εισβολή των επαγγελματιών διαρρηκτών σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι έγινε όταν οι ιδιοκτήτες του έλειπαν στις δουλειές τους και, μέσα στον χρόνο-ρεκόρ των 98 δευτερολέπτων άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο και διέφυγαν με λεία 15.000 ευρώ. Το σπίτι διέθετε κρυφές κάμερες, καθώς ο ιδιοκτήτης ασχολείται με τα τεχνολογικά μέσα, οι οποίες κατέγραψαν πεντακάθαρα τα χαρακτηριστικά των δραστών και η αστυνομία τους αναζητούσε.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα ξημερώματα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που έκαναν περιπολία, επιχείρησαν να σταματήσουν για έλεγχο όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο Ρομά, αλλά ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και μάλιστα αποπειράθηκε να παρασύρει τον αστυνομικό, ο οποίος απέφυγε τελευταία στιγμή το όχημα.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη σε όλο το Ζεφύρι, η οποία σταμάτησε όταν οι δυο Ρομά εμβόλισαν το περιπολικό της ΟΠΚΕ, προκαλώντας του υλικές ζημιές. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους συλλάβουν και λίγη ώρα αργότερα ότι ο ένας από τους δυο είναι ο διαρρήκτης που απεικονίζεται στο βίντεο από το διαμέρισμα του Χαλανδρίου.

Και οι δυο θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Πηγή: Δυτική Όχθη

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου