Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Ηράκλειο: Εντοπίστηκε ολόκληρο οπλoστάσιο στα σπίτια παππού, γιου και εγγονού Τα κατασχεθέντα όπλα

https://www.police-voice.com/




Police-Voice blog ➤
Τα κατασχεθέντα όπλα οδηγήθηκαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση
Ταυτόχρονες αιφνιδιαστικές έρευνες στα σπίτια και σε ένα μετόχι ιδιοκτησίας ενός ηλικιωμένου, του γιου και του εγγονού του σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου έκαναν το πρωί της Τρίτης οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε., στο πλαίσιο επιχείρησης για την αντιμετώπιση της παράνομης οπλοκατοχής και βρήκαν στην κατοχή τους ένα μικρό οπλοστάσιο.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά τρία πιστόλια τα οποία έστειλαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση, καθώς και δυο κυνηγετικά όπλα, τρεις γεμιστήρες, 238 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, μια ξιφολόγχη πολεμικού όπλου με θήκη, εξαρτήματα εκτόξευσης φωτοβολίδων, μια δερμάτινη φυσιγγιοθήκη και ένα εξάρτημα καθαρισμού όπλων. Οι τρεις συγγενείς συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.




Κοκαΐνη, κάνναβη και όπλα σε σπίτι οικογένειας

Με χειροπέδες βρέθηκαν ένας 34χρονος και ο 67χρονος πατέρας του μετά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι τους σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και της Ο.Π.Κ.Ε.. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν 4,1 γραμμάρια κοκαΐνης και 15,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκαν 60 φυσίγγια και δύο παράνομα κυνηγετικά όπλα, το ένα μάλιστα με αποξεσμένο αριθμό σειράς και ερευνάται η προέλευσή του. Πατέρας και γιος συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου