Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Φθορές 1 εκατομμυρίου σε κεραίες ραντάρ στη Ρόδο - Εντοπίστηκε ο δράστης ο 33χρονος...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για εμπρησμό, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διακεκριμένη κλοπή και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην συγκοινωνία αεροσκαφών

Ζημιές ενός εκατομμυρίου ευρώ σε ηλεκτρονικό και ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό του ραντάρ στη Αττάβυρο της Ρόδου, προκάλεσε ένας 33χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διακεκριμένη κλοπή και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην συγκοινωνία αεροσκαφών.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις αρχές, είχε παραβιάσει την πόρτα εισόδου των εγκαταστάσεων τα ξημερώματα της 3ης Μαρτίου, έκοψε καλώδια ηλεκτροδότησης και προκάλεσε φθορές σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Μετά από συνδυαστική εξέταση βιντεοληπτικού υλικού, καταθέσεων και άρσης τηλεφωνικού απορρήτου, οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του 33χρονου.

Σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του κατηγορούμενου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σκληρός δίσκος, ένα κινητό τηλέφωνο και το φορτηγό που χρησιμοποίησε προκειμένου να προσεγγίσει το σημείο του ραντάρ.

 

tezaris@lawandorder.gr

Πηγή ➤


3 σχόλια: