Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Βαρύς ο πέλεκυς για 24χρονο Ουκρανό - Φυλακή 55 ετών για μεταφορά 53 μεταναστών στη Ρόδο,

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Βαριά ήταν η «καμπάνα» από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου για έναν 24χρονο Ουκρανό που κατηγορείται για τη μεταφορά 53 αλλοδαπών από τα τουρκικά παράλια ανοικτά του Πρασονησίου στη Ρόδο, όπου και εντοπίστηκε ακυβέρνητο το σκάφος στο οποίο επέβαιναν.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 55 ετών και ενός μηνός  στον 24χρονο με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Τρεις μήνες για τον 20χρονο αδελφό του

Στην ίδια υπόθεση κατηγορούνταν και ο 20χρονος αδελφός του, ο οποίος κρίθηκε ένοχος επίσης με το ίδιο ελαφρυντικό, μόνο όμως για το αδίκημα της παράνομης εισόδου στη χώρα και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών μηνών.

Το περιστατικό και ως εκ τούτου και οι συλλήψεις των δύο ανδρών είχε γίνει στις 27 Αυγούστου 2020 και στη συνέχεια ασκήθηκαν ποινικές διώξεις στα δύο αδέλφια, για μεταφορά από το εξωτερικό στην Ελλάδα πολιτών τρίτων χωρών κατά συρροή και κατά τρόπο που μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο κατά συρροή και εκ κερδοσκοπίας από κοινού, καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου