Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Έπιασε με την Πόρσε τα 365 km/h, αλλά δεν κατάφερε να… φρενάρει!! (ΒΙΝΤΕΟ)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Έφτασε τα 365 km/h αλλά…

Αυτό το βίντεο πονάει, αλλά ευτυχώς το μόνο πράγμα που τραυματίστηκε ήταν το αυτοκίνητο. Ειρωνικό επί της ουσίας αν σκεφτεί κάποιος ότι η ζημιά δεν έγινε στα 365 Km/h, αλλά στα 144 km/h.

Το αυτοκίνητο είναι προϊόν της γερμανικής εταιρίας βελτιώσεων 9FF και ονομάστηκε «911 Turbo S Rocket», αν και υπάρχει περίπτωση ο πύραυλος να επιταχύνει πολύ πιο αργά από αυτό το τέρας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη Porsche διαθέτει 1.750 ίππους και κάπως έτσι χρειάζεται μόλις 3,1” από 62 στα 124 km/h, ενώ χρειάζεται άλλα 4 δευτερόλπτα για να φτάσει τα 300 km/h.

Η συγκεκριμένη λοιπόν 911 βρέθηκε στον αγώνα Vmax200 όπου κατάφερε να επιτύχει τελική ταχύτητα 365 km/h. Στη συνέχεια όμως έπρεπε κάπως να σταματήσει και για να το πετύχει αυτό, ο οδηγός της είχε στη διάθεσή του μόλις 530 μέτρα.

Άρχισε να φρενάρει στο όριο ακριβώς, αλλά όπως αποδείχθηκε τα 530 μέτρα δεν ήταν αρκετά και έτσι όταν το ταχύμετρο έδειχνε 144 km/h βρέθηκε… αγκαλιά με τις αχυρόμπαλες.

Και βέβαια, οι αχυρόμπαλες σαν υλικό δεν είναι και τσιμέντο, αλλά αν πέσεις πάνω τους με 144 km/h η επαφή είναι καταστροφική.

Η καταστροφή – παρά το μέγεθός της – δεν είναι και ολική και άπαντες ελπίζουν πλέον ότι η 911 Rocket θα βρεθεί και πάλι στις πίστες…

Δείτε στο βίντεο όλη την καταστροφική πορεία του αυτοκινήτου.


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου